Zna se kad će Apple pustiti svoj novi sat u prodaju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Zna se kad će Apple pustiti svoj novi sat u prodaju

Apple je za petak 8. listopada odredio datum izlaska svoje nove serije Watch 7

Apple Watch 7 (10) Izvor: Apple

Iako se pretpostavljalo da je za kašnjenje novog pametnog sata Apple Watch 7 bio problem u nedostatku dovoljne opskrbe u svijetu, ovime je ta zabrinutost odagnana.

Novi satovi bit će dostupni na internetu tjedan dana prije nego što Apple 15. listopada 2021. započne prodaju u trgovini, objavio je Mobileworldlive.

Apple je u rujnu 2021. predstavio satove serije 7, što potvrđuje kako 2021. neće biti godina u kojoj Apple Watch postaje pravi medicinski uređaj za nadzor. Međutim, Serija 7 ima integraciju s Apple Fitness+, nedavno poboljšanom aplikacijom za fitness.

 Izvor: Apple

Osim toga, novi sat može se puniti 33 posto brže od prethodnih verzija. Tijekom predstavljanja u rujnu objavljeno je da bi osam minuta punjenja baterije moglo omogućiti osam sati praćenja sna.

Zaslon sata je 20 posto veći od prethodnika, a Apple tvrdi kako novi zaslon omogućuje bolju sliku nego prethodnik. Osim toga, Serija 7 uključuje QWERTY tipkovnicu, značajku koja je ranije bila dostupna preuzimanjem aplikacije treće strane.

Apple Watch, koji će se prodavati po cijeni od 399 USD pa naviše, dolazi u veličinama od 41 mm i 45 mm. Apple je korištenjem užih okvira kućišta sata omogućio povećanje veličine zaslona bez razmjernog povećanja veličine samog sata.

 Izvor: Apple

 Izvor: Apple

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost