KINESKI REALME Ciljaju na high-end modele | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KINESKI REALME Ciljaju na high-end modele

Autor Krunoslav Ćosić

Žele prodavati smartfone s cijenama iznad 800 dolara

 Realme X3 Superzoom (2).jpg Izvor: realme

Pametni telefoni branda realme, inače jednog od najbrže rastućih brandova u posljednjih nekoliko godina, postaju sve popularniji i u Hrvatskoj. Vjerojatno ste primijetili model realme 8 Pro i u domaćim trgovinama koji donosi vrhunske specifikacije, ali po izuzetno povoljnoj cijeni.

Realme od sada želi prodavati još hardverski naprednije smartphone modele, uz koje će ući u high-end tržište. Automatski to znači i višu cijenu, prenosi Mobile World Live.

Osnivač i izvršni direktor realme kompanije Sky Li otkrio je na Twitteru da je brand smartfona spreman za lansiranje uređaja u segmentu s višim cijenama, s planovima za prodaju uređaja za iznad 800 dolara.

 Sky Li realme.jpg Izvor: Twitter

Već nekoliko tjedana su glasine o prelasku izvan segmenta niske i srednje razine, koju realme trenutno zauzima, kružile po specijaliziranim publikacijama o potrošačkoj tehnologiji.

Ovaj potez je odmak od dosadašnje strategije tvrtke koja je bila usmjerena na tržišta na kojima se cijeni uloženo – dobiveno, ali i na segment mladih korisnika. Iako su realme telefoni uređaji srednjeg ranga, često se mogu primijetiti značajke i komponente kao na flagship modelima, ali po cijeni su ipak konkurentniji.

 Realme X3 Superzoom
Realme X3 Superzoom
Izvor: realme

Trenutno je na realme maloprodajnoj web stranici u Velikoj Britaniji najskuplji dostupni telefon Realme X3 Superzoom sa 60x zumom po cijeni od 475 funti, iako većina modela ima cijenu između 150 i 300 funti.

Proizvođač je najavio skoru dostupnost svog Realme GT NEO 2 u Europi koji bi također trebao biti nešto iznad 450 funti za varijantu s najvećom dostupnom internom pohranom.

 Realme GT NEO 2
Realme GT NEO 2
Izvor: realme

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI