ALCATEL S150 Bežične slušalice za trčanje, bez straha od znoja | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ALCATEL S150 Bežične slušalice za trčanje, bez straha od znoja

Nove slušalice iz Alcatela idealne su za sve koji bez glazbe ne idu niti u krevet, niti na posao, niti na trening

Alcatel S150  (6).jpg Izvor: Alcatel

Alcatel S150 su TWS slušalice tako da ćete uživati u pravom, istinskom stereo zvuku. Sa slušalicama će biti zadovoljni i gameri kojima je svaka milisekunda bitna prilikom igranja, a to je prednost TWS slušalica – ovaj model ima kašnjenje od 120 ms.

Uz klasični minimalistički dizajn ove slušalice nadopunjuju svaki stil. U pokretu ili dok ste statični slušalicama se upravlja laganim dodirom (preko touch osjetljive površine), a moguće je koristiti i glasovne komande za kontrolu i reprodukciju zvuka (play, pauza, sljedeća pjesma).

Alcatel S150  (5).jpg Izvor: Alcatel

Dugotrajna baterija omogućuje cjelodnevno slušanje glazbe i telefonske razgovore, uz ergonomski dizajn slušalica koje su uz certifikat IPX4 otporne na vodu i znoj. Osim ergonomije, Alcatelove nove Bluetooth 5.0 slušalice pružaju visokokvalitetni studijski zvuk iz 13 mm zvučnika.

Kutijica u kojoj slušalice dolaze omogućuje do 20 sati slušanja glazbe (kapacitet 500 mAh), nakon što se slušalice napune u samoj kutijici. Slušalice Alcatel S150 omogućuju do tri i pol sata slušanja s jednim punjenjem (baterija je kapaciteta 30 mAh. Kompatibilne su s Android i iOS uređajima, imaju MEMS mikrofone, a pune se za 1,5 sati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost