ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tražite ideju za cool poklon za dijete? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tražite ideju za cool poklon za dijete?

Pronašli smo izvrsnu audio zabavu za mlađu i stariju djecu

tigerbox TOUCH Streaming Box.jpg Izvor: worldshop.eu

Kod dječjih igrački je bitno da se odmah mogu početi koristiti. Moraju imati ekran, obavezno na dodir, jer bez toga djeca više niti neće uzeti igračku u razmatranje. Ili će ju samo odložiti sa strane, a vi ste bespovratno potrošili novac. Naravno, igračku možete odnijeti u ustanove koje prikupljaju stvari za obitelji koje su u potrebi.

Danas je bitno i da su igračke spojene na internet te da omogućuju streaming sadržaja direktno i uživo. Iako sve prethodno opisano sliči na pametni telefon, niste niti blizu, ako ste sami htjeli pogoditi u čemu se radi. Još je jedna stvar bitna – reklame ne smiju postojati za djecu, dok se igraju.

Kakvu smo to igračku pronašli objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite priliku za preuzeti besplatno video igru čija je vrijednost gotovo 40 eura. Bitno je požuriti. Alcatel je predstavio nove Bluetooth, TWS slušalice koje će biti idealne i za gamere jer imaju izuzetno malu latenciju odnosno kašnjenje.

Vjerojatno ste već čuli da je Elon Musk u časopisu Time proglašen osobom godine, ali možda ne znate tko je još proglašen u tom izboru. Isprobajte 13 korisnih proširenja za Chrome preglednik uz koje ćete biti produktivniji, ali se i zabaviti.

Najnovije

Mobilnost