ŠUŠKA SE, ŠUŠKA HTC se vraća na tržište pametnih telefona (i to nas jako veseli) | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA HTC se vraća na tržište pametnih telefona (i to nas jako veseli)

HTC bi se u mobilnu arenu trebao vratiti s 5G pametnim telefonima i VR naočalama, do kraja ove godine

 Izvor: Profimedia

Za sada je vijest nepotvrđena, ali gdje ima dima obično ima i vatre – HTC bi do kraja 2021. godine ponovo trebao početi proizvoditi pametne telefone koji će raditi u 5G mrežama. U svijetu VR naočala su već nekoliko godina, a to im je i bio glavni biznis unatrag nekoliko godina. Eh da, predstavili su i 5G ruter namijenjen spajanju drugih uređaja na njega.

Congreso;Congreso mundial de telefonía;Móvil;Ciencia y tecnología;GSMA;Virtual Fight;developmen;communication;products;mobile design;blonde;punch;realidad virtual;gafas realidad virtual;lucha virtual;puñetazo;Mobile Wolrd Congressmobile world;Business;Finance and Economy;Experience;Mobile telecommunications services;MWC;Reality;Oculus glasses;MWC17;Virtual boxing;Mobile phone manufacturing;Consumer electronics manufacturing;technology;Horizontal;girl;woman;oculus;HTC;virtual reality experience;congress;innovation;Spain;Catalonia;Barcelona;visitors;Europe;event;businessmen;Feria comercial;Fira de Barcelona;Tecnología;Tecnología inalámbrica;España;Europa;NOT_EDITORIAL_ONLY Izvor: Profimedia

Kompanija koja već neko vrijeme u tišini predstavlja svoje telefone kao što su Wildfire E3 i Desire 21 Pro 5G, ali samo za specifična tržišta na kojima je uvijek imala dobru prodaju. Bez pravog flagship modela, HTC je tu i tamo predstavljao svoje telefone, ali bez neke velike pompe i tržišnog uspjeha.

Prije nekoliko godina HTC je podigao veliku prašinu najavom svog prvog blockchain telefona, s modelom nazvanim Exodus, ali ta se priča završila isto onako kao što je i počela - s velikim naslovima, bez konkretnih rezultata.

 Izvor: HTC

Ono u što nikako ne sumnjamo je sposobnost tajvanskog proizvođača da napravi dobar telefon. Krajnje je vrijeme da HTC odustane od budžetski orijentiranih pametnih telefona za ispod 200 eura i tržištu ponovo ponudi malo drugačiji flagship.

U vrijeme pojave pametnih telefona, kada su tržištem dominirali Samsung i LG, HTC je bio ozbiljan igrač, s drugačijim pogledom na svijet kada su pametni telefoni u pitanju. Njihovi Nexus modeli bili su odlični telefoni koji su napravljeni u partnerstvu s kompanijom Google, ali je njihovo nesnalaženje na tržištu koje je brzo evoluiralo dovelo do marginalizacije udjela i do prodaje divizije za pametne telefone upravo kompaniji Google.

 Izvor: Twitter

Pored telefona, jedino po čemu je ova kompanija poznata je oprema za VR, odnosno HTC Vive, u svojim iteracijama. Prema DigiTimes, i na ovom polju možemo očekivati novine do kraja godine, a dodatnu vatru rasplamsao je HTC s objavom na Twitteru prije nekoliko dana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost