MA JEL' TO MOGUĆE? Iz Applea stiže uređaj koji košta manje od 200 kn | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MA JEL' TO MOGUĆE? Iz Applea stiže uređaj koji košta manje od 200 kn

Apple AirTag je mobilni, maleni dodatak koji se zakači na različite predmete te preko iOS aplikacije prati i pronalazi iste te predmete

 Izvor: Apple

Uz Apple iPhone 12 i iPhone 12 mini u ljubičastoj boji kućišta, na online događaju Spring loaded predstavljen je i jedan maleni uređaj s vlastitom baterijom koja će potrajati godinu dana, što korisniku daje dovoljno slobode i mobilnosti.

 Izvor: Apple

Uz nisku cijenu dobit ćete odličnu funkcionalnost, ukoliko gubite stvari. Dovoljno je Apple AirTag zakvačiti za bilo kakav predmet (ključevi, drugi mobitel, torba, pas…), a ako kasnije zaboravite gdje ste ga ostavili (ili izgubili), pronaći ćete ga uz pomoć mobilne aplikacije Find my. Na karti na telefonu vidjet će se lokacija zagubljenog uređaja, a imat ćete i upute kako doći do lokacije.

 Izvor: Apple

Za razliku od konkurenata Apple AirTag ima bateriju koju sam korisnik može promijeniti, u radu koristi akcelerometar te ima ugrađen zvučnik, a za komunikaciju se koristi štedljiva Bluetooth LE konekcija.

Uređaj je malih dimenzija, ali se kao i sve Appleove stvari može koristiti s mnogim dodatcima koji mijenjaju boju, oblik i upotrebu AirTaga. Ako se kupac odluči za četiri AirTaga odjednom, dobit će ih za samo 99 dolara (štedi 17 dolara), a u prodaji će biti od 30. travnja u svim službenim Appleovim trgovinama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost