KOD NEZGODE ŠALJU VAŠU LOKACIJU Pametni satovi ocjenjuju kondiciju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KOD NEZGODE ŠALJU VAŠU LOKACIJU Pametni satovi ocjenjuju kondiciju

Ocjena kvalitete spavanja te mnoge druge funkcionalnosti nude se pri korištenju pametnih satova

 Izvor: Garmin

I dok su prije nekoliko godina pametni satovi bili samo "ogledala" pametnih telefona, sve je veći broj modela koji nude daleko veće funkcionalnosti i od samih telefona. Ne samo što prate aktivnosti tijekom sporta ili klasičnog kretanja nego pružaju i bezbrižnost.

U slučaju nezgode automatski će otkriti takvu situaciju (tijekom šetnji, trčanja ili vožnje na otvorenom) te ručno aktivirati upozorenja o pomoći. Oba načina šalju lokaciju u stvarnom vremenu vašim kontaktima za hitne slučajeve. LiveTrack omogućuje prijateljima i obitelji praćenje vaše aktivnosti na otvorenom.

 Izvor: Garmin

Dva modela GPS pametnih satova iz Garmina - Venu 2 i Venu 2S usmjereni su na pomoć za bolji, zdraviji život. Nova ocjena kondicije i spavanja pridružuje se cjelodnevnim funkcijama praćenja zdravlja koje vam pružaju značajnije uvide u cjelokupno stanje tijela.

Satovi dolaze u dvije veličine, nude ocjenu kvalitete spavanja i analitiku iz Firstbeat Analytics
dok funkcija Kondicija procjenjuje tjelesnu dob kombinirajući kronološku dob, aktivnost, puls u
mirovanju i tjelesne masti.

 Izvor: Garmin

Health Snapshot koristi se za bilježenje i dijeljenje ključnih zdravstvenih statistika kroz dvominutnu sesiju kako bi snimili ključne zdravstvene podatke i generirali izvješće koje mogu podijeliti s pružateljem zdravstvenih usluga.

Poboljšani profil treninga snage nudi grafiku mape mišića i proširene mogućnosti vježbanja. Pri tome ćete dobiti i produženi vijek trajanja baterije s bržim punjenjem i načinom uštede baterije (Venu 2: do 11 dana u načinu pametnog sata; Venu 2S: do 10 dana u načinu pametnog sata).

 Izvor: Garmin

Satovi prate otkucaje srca (s upozorenjima koja možete konfigurirati za visoka ili niska očitanja), kondicijsku dob, napredno spavanje s rezultatom spavanja i uvidima, prikaz disanja, puls Ox, cjelodnevni stres, hidrataciju i zdravlje žena (praćenje menstrualnog ciklusa i trudnoće).

Body Battery nadzor energije pokazuje koliko je tijelo napunjeno, što je korisno za zakazivanje treninga, vremena odmora i spavanja. Nova funkcija Health Snapshot omogućuje korisnicima da zapisuju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost