PRENOSIVI PAMETNI ZVUČNIK: Zvuk se prilagođava okolišu u kojem se sluša glazba | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRENOSIVI PAMETNI ZVUČNIK: Zvuk se prilagođava okolišu u kojem se sluša glazba

Autor Krunoslav Ćosić

Sonos Roam je zanimljiv pametni zvučnik kojim možete upravljati svojim glasom, koristeći Amazon Alexa ili Google Assistant

  Izvor: Sonos

Svojim glasom možete upravljati reprodukcijom glazbe na novom zvučniku Sonos Roam, ali i provjeriti novosti pa čak i upravljati pametnom kućom (smart home). Maleni pametni zvučnik spaja se na Sonos sustav unutar WiFi mreže vaše kuće ili na poslu, a automatski se prebacuje na Bluetooth pametnog telefona ili nekog drugog prijenosnog uređaja, kada ste u pokretu.

Uz Sound Swap značajku, držanjem play/pause gumba na zvučniku, možete prebacili zvuk na neki drugi najbliži zvučnik unutar vašeg sustava, što omogućuje slušanje kada se krećete unutar više prostorija.

  Izvor: Sonos

Roam se povezuje s desetak streaming servisa, uključujući Sonos Radio, a zatim se jednostavno upravlja putem Sonos aplikacije, vašim glasom putem Amazon Alexa ili Google Assistant tehnologije, preko Apple AirPlay 2 ili izravno iz aplikacije vašeg najdražeg streaming servisa.

Masa zvučnika trokutastog taktilnog dizajna i mekanog profila je ispod pola kilograma, dolazi u crnoj boji sjene i bijeloj boji mjeseca. Uz IP67, Roam je otporan na prašinu i u potpunosti na vodu, a dolazi u paketu sa silikonskim kapicama i fizičkim gumbima kako bi ga zaštitili od kapljica i udaraca. Može se postaviti vertikalno i pak horizontalno za bolju stabilnost.

Baterija zvučnika puni se putem USB-C kabela koji dolazi u paketu sa zvučnikom, a opcijski se nudi kupnja magnetskog bežičnog punjača. Bežično će se napuniti i preko bilo kojeg Qi bežičnog punjača. Cijena za Sonos Roam je 1399 kuna, a u prodaji će biti od 20. travnja 2021.