ZA ZVUK VISOKE KVALITETE: Slušalice s kojima ćete uspješnije igrati igre | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA ZVUK VISOKE KVALITETE: Slušalice s kojima ćete uspješnije igrati igre

Autor Krunoslav Ćosić

Kako biste uživali u epskim zvučnim zapisima i razumljivim dijalozima te u trkaćim ili simulacijskim igrama bitne su dobre slušalice

  Izvor: AOC

Kako biste čuli detalje svakog dijela vozila prilikom igranja takvih igara ili FPS naslova, uz dobru sliku svakom pravom gejmeru bitan je i zvuk. Naročito u igrama žanra multiplayer shooter. Prostorni zvuk omogućuje gamerima da precizno utvrde položaj protivnika i prepoznaju što rade prije nego što ih vide na ekranu.

AOC-ove slušalice GH200 i GH300, koje u prodaju stižu u svibnju 2021., opremljene su 50 mm neodimijskim driverima nudeći frekvencijski opseg od 20 Hz do 20 kHz te rade s impedancijom od 32 Ω (± 15 %) za optimalnu kvalitetu zvuka.

Slušalice imaju odvojivi mikrofon za komunikaciju sa svojim timovima u igri ili u VoIP softveru kao što je Discord/Teamspeak. Mikrofon s frekvencijskim rasponom od 100 Hz do 10 kHz, koji odgovara onomu ljudskog govora, može se namjestiti u svim smjerovima. Filtrira buku na vrlo niskim i vrlo visokim frekvencijama kako bi pružio jasnu kvalitetu zvuka i govora.

Vanjski zvukovi poput glasnih ventilatora računala ili ulične buke neće ometati igrača dok jastučići za uši od umjetne kože i memorijske pjene osiguravaju ugodnu upotrebu tijekom višesatnih igranja. Vanjski poklopac s metalnom mrežicom jamči trajnost slušalica dok prilagodljivi čelični klizač povezuje fleksibilnost za bilo koju veličinu glave i optimalno raspoređuje masu.

Slušalice AOC GH200 namijenjene računalima, konzolama ili mobilnim uređajima imaju pleteni kabel duljine 2 metra kao i utičnicu od 3,5 mm, a isporučuje se s Y-razdjelnikom koji omogućuje razdvajanje izlaza za mikrofon i slušalice. Ugrađeni daljinski upravljač nudi kontrole glasnoće i uključivanje/isključivanje mikrofona, a korisnici mogu koristiti Windows Sonic Spatial Sound za PC i Xbox. Cijena za AOC GH200 je 319 kuna.

Drugi model AOC GH300 dolazi s USB kabelom od 2 metra, a uz virtualnu mogućnost 7,1 surround zvuka gameri mogu točno odrediti odakle dolazi zvuk u igri kako bi ranije mogli reagirati. Metalni mrežasti poklopac GH300 uključuje RGB osvjetljenje s četiri načina rada (disanje, ciklično, statično, isključeno) te daljinsko upravljati putem kojeg se kontrola glasnoća zvuka te uključuje i isključuje mikrofon. Cijena za AOC GH300 je 419 kuna.