PRIPREME ZA EUROPSKO NOGOMETNO PRVENSTVO Televizori i za igranje igara | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRIPREME ZA EUROPSKO NOGOMETNO PRVENSTVO Televizori i za igranje igara

U proljeće tradicionalno dolaze novi modeli televizora, a uz gledanje nogometa i serija poslužit će odlično i za igranje igara

 Izvor: LG

Novi LG OLED, NanoCell, UHD i QNED Mini LED televizori stigli su na hrvatsko tržište. Linija TV-a za 2021. godinu donosi širi raspon veličina zaslona – od 43 do 88 inča, uključujući i potpuno novu dijagonalu na tržištu od 83 inča.

Gamerima je izuzetno bitan odziv, a OLED tehnologija, uz izvrsnu kvalitetu slike sa svojim samoosvjetljujućim, pojedinačno upravljanim pikselima osiguravajući savršenu crnu, realistične boje i beskonačni kontrast jamči upravo i malu latenciju odnosno kašnjenje.

 Izvor: LG

LG-jevi OLED televizori za 2021. godinu (serije A1, B1, C1, G1, Z1) mogu se pohvaliti panelima koji proizvode izuzetno oštru, ultra realističnu kvalitetu slike i glatke, prirodne pokrete, ali imaju i tanak dizajn koji nadopunjuje svaki interijer. Televizori donose kinematografsko iskustvo, svaki sportski događaj prikazuju realistično pa je ovo prava prilika za test tijekom lipnja (Europsko nogometno prvenstvo).

Tražite li veliki televizor na kojem će nogometno igralište izgledati zaista veliko, zanimljiva je LG-jeva serija C1 u kojoj ove sezone dolazi najviše različitih veličina zaslona prikladnih za različite potrebe i prostorije korisnika. Televizori dijagonale od 48 inča uklapaju se u manje prostore dok 83-inčni imaju impresivnu dijagonalu veću od 2 metra.

Procesor α9 Gen4 AI 8K nalazi se u LG-jevoj seriji Z1 revolucionarni čip koristi algoritme dubokog učenja za analizu i optimizaciju sadržaja te nadograđuje 4K sadržaj pretvarajući ga u nevjerojatnu 8K razlučivost s poboljšanim detaljima i definicijom.

 Izvor: LG

LCD TV-i iz kategorije NanoCell nude najveće mogućnosti izbora modela veličina dijagonala u rasponu od 43 inča pa sve do 86 inča. Svi modeli posjeduju LG NanoCell tehnologiju displeja koja koristi nanočestice za filtriranje nečistoća u boji, što rezultira stvarnim slikama koje gledatelja uvlače dublje u njihove omiljene filmove, serije i sportske sadržaje te videoigre.

LG-jevi QNED Mini LED televizori postižu poboljšane crvene i zelene boje dok se plava valna duljina emitira iz LED-a. Koriste LG-jevu tehnologiju Quantum Dot NanoCell i Mini LED pozadinsko osvjetljenje za postizanje dubljih crnih, živahnijih, preciznijih boja i većeg kontrasta od uobičajenih LCD televizora.

 Izvor: LG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost