PRVE NA SVIJETU Izmislili su slušalice uz pomoć kojih ćete čuti samo ono što želite! | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRVE NA SVIJETU Izmislili su slušalice uz pomoć kojih ćete čuti samo ono što želite!

Uz Adaptive Ear Matching se iskustvo slušanja podižu na potpuno novu razinu

 Izvor: Huawei

Adaptivno aktivno poništavanje buke pri slušanju nastalo je nakon dvije godine kontinuiranih ulaganja u istraživanje i razvoj te akumuliranja tehničke ekspertize.

Najnovije True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth slušalice Huawei FreeBuds 4 dolaze uz tehnologiju aktivnog poništavanja buke, open-fit dizajn, laganu udobnost, zvuk visoke rezolucije i inteligentno audio povezivanje.

Tijekom 2019. godine Huawei je predstavio FreeBuds 3, prve slušalice open-fit dizajna s opcijom aktivnog poništavanja buke na svijetu. AEM odnosno Adaptive Ear Matching je automatsko prepoznavanje oblika uha korisnika te načina nošenja uz koje Huawei FreeBuds 4 mogu inteligentno odrediti optimalne postavke poništavanja buke za svakog korisnika, omogućujući im dosljednu kvalitetu zvuka visoke rezolucije, neovisno o situaciji u kojoj ih nose.

 Izvor: Huawei

Slušalice imaju i tehnologiju poništavanja buke s dva mikrofona koja donosi poboljšane performanse smanjenja buke. Riječ je o prvim slušalicama open-fit dizajna koje koriste tehnologiju poništavanja buke, što omogućava da mikrofoni znatno preciznije detektiraju ambijentalnu buku, postižući vodeće razine u industriji.

Koristi se kompozitna dijafragma od tekućeg kristala (eng. Liquid Crystal Polymer - LCP) koja podržava frekvencijski opseg do 40 kHz, donoseći zvuk visoke rezolucije i kvalitete. Bez značajnijeg gubitka kvalitete, visoki tonovi zvuče bogatije i punije.

Opremljene su dinamičkim driverom od 14,3 mm koji stvara snažnije i impresivnije baseve. Kada je riječ o performansama basa, FreeBuds 4 usvajaju novi sustav koji poboljšava bas te kanale koji ga emitiraju i matičnu ploču kako bi formirale neovisno zapečaćenu zvučnu šupljinu.

 Izvor: Huawei

U usporedbi s FreeBuds 3 slušalicama, novi model FreeBuds 4 dramatično poboljšava hermetičnost i zvučni pritisak, a volumen kanala koji emitira bas povećan je za 15%, što pojačava rezonantni efekt iz zraka i dijafragme.

Uz isključeno aktivno poništavanje buke FreeBuds 4 nude 4 sata kontinuirane reprodukcije glazbe, a zajedno s kućištem za punjenje, čak 22 sata. Ako je opcija aktivnog poništavanja buke uključena, ove slušalice donose 2,5 sata neprekidnog slušanja glazbe.

Uz brzo punjenje se nakon samo 15 minuta punjenja može uživati 2,5 sata u zvuku. Slušalice su mase od samo 4,1 grama dok kućište dužine 21,2 milimetra ima masu od 38 grama, što je 6,3% manje i 20,8% lakše od prethodnog modela.

Što se tiče korištenja, mogu se koristiti s uređajima koji su temeljeni na Huaweijevoj EMUI platformi, a to su Huaweijevi pametni telefoni, tableti i Huawei računala.

Hauwei FreeBuds 4 podržava dvostruku vezu s uređajima. Bilo da je riječ o Huawei pametnom telefonu, tabletu, računalu, pametnom satu, pametnom displeju ili bilo kojem drugom pametnom uređaju koji radi na Android, iOS ili Windows operativnom sustavu, istodobno se s FreeBuds 4 slušalicama mogu povezati bilo koja dva uređaja. Tako korisnici mogu uživati u svojoj omiljenoj glazbi ili programu, bez propuštanja poziva. U slučaju dolaznog poziva, glazba ili program će se zaustaviti i prebaciti na poziv.

Uz pomoć AI Life aplikacije, korisnik može napraviti fit test i odabrati čepiće koji najbolje pristaju njegovom uhu, može se vidjeti točan postotak baterije, mogu se koristiti geste za navigaciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost