VAŠ SLJEDEĆI KOMPJUTOR JE... iPad Pro | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VAŠ SLJEDEĆI KOMPJUTOR JE... iPad Pro

Apple kaže da će tablet biti naše sljedeće računalo

 Izvor: Apple

Nemamo ništa protiv toga da se moćan tablet smatra dostojnim rivalom laptop računalu. Današnja tablet "računara" mogu to i opravdati svojim sjajnim funkcijama, a laptop konkurenciji najviše se približio upravo Apple s najnovijim iPad Pro modelima.

Apple se u posljednjih nekoliko godina baš (očajnički) trudi da svoje iPad tablet uređaje predstavi kao naše buduće kompjutore. I to je OK, to očekujemo.

 Izvor: Apple

Ipak, ono što ne očekujemo je da u reklami za novi iPad Pro čujemo pjesmu iz Male sirene - Part of Your World. I moramo priznati da joj odlično stoji. Reklama za iPad je kao i većina Appleovih reklama, na granici između previše glume i fenomenalnog i to je ono što je čini i prepoznatljivom i prihvatljivom.

Sva ta nepraktična laptop i desktop računala tjeraju svoje vlasnike da pogledaju izvan kruga svojeg dosadnog života i primijete moderne hipstere oko sebe koji šeću s novim iPad Pro “računalima“, koja izgledaju moćno, rade duže, pružaju više slobode, više opcija i više zabave.

 Izvor: Apple

Glazba i tekst pjesme iz Male Sirene savršeno se uklapaju u poruku koju Apple šalje i moramo priznati da Appleova reklama još jednom pogađa tamo gdje treba…

Apple iPad Pro linija tableta predstavljena je u svibnju s novim M1 čipsetom, ima 16 GB RAM-a, dijagonalu ekrana od 12,9 inča i moćni Mini LED ekran.

iPad | Your next computer is not a computer
Izvor: Youtube

Najnovije

Mobilnost