Cool dodatak za vaš laptop ili tablet bez kojeg više nikada nećete moći živjeti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Cool dodatak za vaš laptop ili tablet bez kojeg više nikada nećete moći živjeti

Rad od kuće ponekad nije tako komotan kao u uredu. A možda posao obavljate u vlaku, na aerodromu, u autobusu?

 Izvor: Aliexpress

Uz ovaj dodatak zaista ćete osjetiti kako imate više stvari na manjem prostoru. Uobičajeno radno mjesto sastoji se od stolnog računala, laptopa ili tableta te pametnog telefona koji uvijek mora biti pri ruci. Što ako to „pri ruci“ nije baš jednostavno za izvesti? Kamo s mobitelom?

Na ekran laptopa ili tableta! Na ovaj ćete način dobiti dva ekrana ispred sebe, nećete morati niti skretati pogled ako imate bitan video sastanak, a želite pratiti sve bitne informacije ili notifikacije koje vam dolaze, bez da netko primijeti da ste skrenuli pogled s glavnog ekrana preko kojeg ide video poziv. Samim time ostajete koncentrirani na osobu s kojom komunicirate preko Zoom ili neke druge video aplikacije. Možete obavljati i telefonske pozive, uz korištenje vanjskog zvučnika odnosno speakerphonea. Ili slušati glazbu.

 Izvor: Aliexpress

Nabavite bočni nosač koji se postavi na ekran laptopa ili na tablet, a zatim se na taj bočni nosač samo postavi mobitel. Prethodno je na mobitel, na stražnju stranu, potrebno postaviti magnetni držač koji je jako tanak pa ga nećete niti osjetiti u ruci. Ako koristite zaštitnu masku, nećete ga niti vidjeti. I to je to, doslovno.

 Izvor: Aliexpress

Možete birati boju držača kako bi bio što manje uočljiv, a pri postavljanju mobitel sigurno neće pasti i oštetiti se. Ili pak u vlaku završiti pod nečijim nogama. Istovremeno, držač mobitela ne zauzima previše niti mjesta na stražnjoj stani kućišta, a nudi i fleksibilnu „ljuljačku“ koja omogućuje podešavanje različitih kutova po želji te kad vam ne treba samo se sakrije iza kućišta.

Proizvođač jamči i da nema utjecaja na signal vašeg mobitela, bilo za primanje signala mobilne mreže ili pak kućne odnosno uredske (ili javne) Wi-Fi mreže. Ne smeta niti pri punjenju baterije mobitela. Držač je izrađen od plastičnog materijala, izdržljiv je, čvrst i stabilan za upotrebu.

Na ovaj ćete način, gledanjem u visini očiju a ne na stol na kojem je polegnut mobitel, utjecati i na svoje zdravlje te na bolje stanje vratnih mišića. A sve vas to neće niti skupo koštati, tek 20-ak kuna u online trgovini.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost