PAMETNE GLAZBENE NAOČALE Imaju Bluetooth, vodootporne su | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PAMETNE GLAZBENE NAOČALE Imaju Bluetooth, vodootporne su

Ne smeta im niti prašina, možete s njima hodati po kiši pa i tuširati se dok slušate glazbu pod tušem

 Izvor: Aliexpress

TCW01 su pametne Bluetooth naočale koje uz sve to imaju i mogućnost upravljanja glasom. Dovoljno je izgovoriti glasovnu naredbu, bez da morate tražiti bilo kakav prekidač na naočalama.

 Izvor: Aliexpress

Uz sve spomenuto, pametne naočale reguliraju i plavo svjetlo (do 40 posto) koje bi trebalo izbjegavati, naročito noću. Obavezno na svojem pametnom telefonu navečer koristite funkciju smanjivanja plavog svjetla. Kupujete li novi pametni telefon, obavezno provjerite podržava li tu funkcionalnost.

U naočale je ugrađena baterija kapaciteta 220 mAh (ustvari, ugrađene su dvije baterije po 110 mAh) što će biti dovoljno za standby do 7 dana, a punjenje traje oko dva sata. S jednim punjenjem može se slušati oko četiri sata glazbe odnosno šest sati telefonskih razgovora.

Uz Bluetooth 5.0 podržan je stereo zvuk koji dolazi s obje strane naočala, na poziciji koja je blizu ušima. Moguće je obavljati telefonske pozive, a želite li izgovoriti neku naredbu dovoljno je tipku pritisnuti na dvije sekunde te tako pokrenuti omiljenu pjesmu, na primer.

Idealne su za korištenje u uredu, za igranje igara, gledanje filmova, a u pakiranju ćete dobiti kabel za punjenje baterije, zaštitnu futrolu i krpicu za čišćenje stakala. Na izbor se nude bijela i crna boja, a cijena s dostavom je 68 USD.

 Izvor: Aliexpress

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost