ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Pandemija koronavirusa i dalje im je dobrodošla | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Pandemija koronavirusa i dalje im je dobrodošla

U prvom kvartalu ove godine nastavlja se rast isporuka tablet računala

 Izvor: Dmitri Maruta / Alamy / Alamy / Profimedia

U 2019. godini u svijetu je isporučeno 144,5 milijuna tableta dok je u 2020. godini brojka povećana za 14 posto, na 164,1 milijuna. Kakva je situacija u 2021. godini? Sudeći po rezultatima, tableti se prodaju dobro.

Apple je nedavno predstavio iPad Pro što će zasigurno poboljšati prodaju tableta u cijeloj 2021. godini. Apple i Samsung vladaju ovim tržištem koje baš u pandemiji ima specifične korisnike i kupce. Sutra ćemo na Smartlife.hr objaviti rezultate prodaje tableta u prvom kvartalu ove godine, a saznat ćete kako su prošli Lenovo, Amazon i Huawei sa svojim proizvodima.

Do tada ne propustite saznati kakva to promjena stiže korisnicima Instagrama, što sve mogu pametne naočale s Bluetoothom, ali i kolika je naknada propisana za sve koji operatorima omogućuju pravo puta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost