MWC 2021 Oduševit će vas novi TCL s baterijom kapaciteta 5000 mAh | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MWC 2021 Oduševit će vas novi TCL s baterijom kapaciteta 5000 mAh

Uz veliki kapacitet baterije potrebno je i pametno upravljanje punjenjem kako bi se uskladištena energija što bolje iskoristila

 Izvor: TCL

TCL na Mobile World Congressu u Barceloni predstavlja TCL 20 L. Uz Smart Manager će baterija u TCL 20 L izdržati dva dana. Idealno za odlazak na vikendicu, doslovce bez punjača. Napunite li mobitel brzim punjačem tijekom noći te ga koristite cijeli sljedeći dan, a zatim nastavite i u kasnim noćnim satima, nema straha od upozorenja na slabu bateriju. Spomenuti Smart Manager brine se za optimizirano trošenje baterije u različitim scenarijima korištenja telefona.

 Izvor: TCL

TCL je poznat po kvalitetnim ekranima za različite vrste uređaja pa kad telefon dođe u prodaju možemo biti sigurni da će briljirati i u tom segmentu. 6,67-inčni ekran je zaista velik i pruža komoditet gledanja filmova i serija u noćnim satima.

Upravo u noćnim satima treba paziti na ekran te plavo osvjetljenje koje emitira, a ono ne odgovara našim očima odnosno mozgu, kako bismo mogli normalno zaspati nakon što pogledamo nastavak omiljene serije.

 Izvor: TCL

U tom dijelu TCL 20 L ima certifikat cijenjenog njemačkog TÜV Rheinland koji testira ekrane i jamči njihovu kvalitetu. Uz ekran i bateriju, korisnicima su danas bitne i kamere. Što više ih je ugrađeno na stražnjoj strani imat ćete mogućnost snimanja u različitim situacijama.

Recimo, želite li snimiti više ljudi s male udaljenosti dobro će vam doći širokokutna kamera. U današnje vrijeme sve više dokumenata trebamo potpisati i poslati u digitalnom obliku. Trebamo li nešto snimiti s udaljenosti od samo nekoliko centimetara potreban je makro senzor. Ili pak za snimiti cvijet ili bubu na cvijetu. Četvrti senzor NXTVISION kamere omogućuje bokeh efekte pa možete dobiti efektne pozadine uz zamućenje ili pak nešto izoštriti ispred vas.

Za kameru s prednje strane telefona, uz senzor od 16 megapiksela, slijede odlične snimke koje će vaše selfie fotografije podignuti na sljedeći nivo. Mnogi korisnici češće koriste prednju nego stražnju kameru.

U TCL 20 L ugrađeno je 128 GB interne memorije, a proširiva je microSD karticama do 1 TB. Treba to napuniti, zar ne? Cijena za TCL 20 L je 229 eura, a u ponudi su dvije boje kućišta - plava Luna Blue i crna Ellipse Black.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost