KAO IZ SNOVA Hladnjak s pivom prati vas kamo god krenete | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KAO IZ SNOVA Hladnjak s pivom prati vas kamo god krenete

Autor Krunoslav Ćosić

Kutija autonomnog hladnjaka može primiti do 12 limenki piva, a može pitati gazdu i jel žedan

  Izvor: Heineken / Ferrari / Profimedia

Ne znamo kako se vama čini ovaj hladnjak namijenjen hlađenju piva, ali u ljetnim vrućinama ovo će biti idealna pratnja. Zahvaljujući ugrađenom Bluetoothu, hladnjak će svojeg gazdu pratiti poput vjernog psa.

 Heineken;B.O.T.;beer;cooler;autonomous Izvor: Heineken / Ferrari / Profimedia

Povezan na vlasnikov pametni telefon pratit će ga na svojih šest kotača tako da će pivo uvijek biti na dohvat. Samostalan je u vožnji, a umjesto povodca koristi se nevidljivi signal Bluetooth tehnologije. Pitate li se tko se sjetio ove genijalne ideje, odgovor je Heineken.

Nizozemski proizvođač hladnjak je nazvao B.O.T., što je kratica za “Beer Outdoor Transporter”. Ledeno hladno pivo smješteno u kutiji prethodno treba kupiti i smjestiti u ovaj pokretni hladnjak. Prednji par kotača veći je od preostala četiri kotača kako bi mogao savladavati i neke prepreke.

 Heineken;B.O.T.;beer;cooler;autonomous Izvor: Heineken / Ferrari / Profimedia

Na hladnjaku se nalazi ekran, ima niz senzora koji mu omogućuju autonomnu, samostalnu vožnju odnosno kretanje, a u kutiju se može smjestiti do 12 limenki piva. Hladnjak će svojeg vlasnika čak i priupitati da li je žedan, ako se gazda zaboravi okrijepiti ili ponuditi pivo prijateljima.

Na žalost, autonomni hladnjak za piće The Heineken B.O.T. ne može se kupiti, ali se može osvojiti u internetskoj nagradnoj igri ove pivske tvrtke koja se igra tijekom srpnja.

 Heineken;B.O.T.;beer;cooler;autonomous Izvor: Heineken / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI