HONOR NAJAVLJUJE VELIKU PREMIJERU Očekuje se preklopni smartphone s velikim ekranom | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HONOR NAJAVLJUJE VELIKU PREMIJERU Očekuje se preklopni smartphone s velikim ekranom

Autor Smartlife

12. kolovoza Honor će održati svjetski premijeru novog pametnog telefona, a nagađa se da će to biti model sa savitljivim ekranom

  Izvor: Honor

Honor je nedavno predstavio Honor 50 seriju, prvi kompanijin samostalni mobilni telefon od rastanka s kompanijom Huawei.

Honor kreće dalje s najavom velike samostalne konferencije koja će biti samo online. “Honor će organizirati globalnu press konferenciju 12. kolovoza 2021. Prvi ovogodišnji događaj brenda Honor moći će se pratiti uživo. Više detalja o konferenciji kao i o vremenu prijenosa podijelit ćemo uskoro. Zato rezervirajte 12. kolovoza u kalendaru kako biste saznali sve o iznenađenjima koja je Honor spremio“, stoji u pozivnici.

  Izvor: Honor

Osim Honor 50 serije s Google tj. GMS podrškom, očekujemo i prvi savitljivi tj. sklopivi Honor telefon sa savitljivim ekranom koji će imati najveću dijagonalu ekrana do sada, veću od osam inča. Točnije 8,03 što je nevjerojatnih 20,4 centimetara.

Telefon će, kako saznajemo, pripadati unaprijeđenoj Magic Honor seriji koja je i do sad bila jedinstvena po dizajnu i funkcijama. Ekran će proizvoditi BOE kompanija, a eksterni tj. dodatni ekran će biti dijagonale 6,5 inča, dakle kao primaran ekran “običnih“ telefona danas.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI