NOVI 15,6-INČNI PRIJENOSNI MONITOR Ima hibridne USB-C i USB-A konektore | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI 15,6-INČNI PRIJENOSNI MONITOR Ima hibridne USB-C i USB-A konektore

Autor Krunoslav Ćosić

Prijenosni ekrani jednostavno su rješenje za proširenje set-upa jednim monitorom

  Izvor: AOC

Model AOC I1601P dijagonale 15,6 inča (39,5 cm) kompaktan je i slične veličine kao i display na prijenosnom računalu, a obilježavaju ga značajke poput rezolucije Full HD i IPS panela, koji je zaslužan za bogate boje, oštru sliku i široke kutove gledanja (170/170°).

Monitor se povezuje putem ulaza USB-A i USB-C, a sve zahvaljujući jednom kabelu koji dolazi u paketu s monitorom. Drugi ekran povećava produktivnost tako da učinkovito proširuje mjesto rada pa rad na jednom displayu, primjerice na prijenosnom računalu, nije toliko učinkovit, s obzirom na prenapučenost radne površine.

  Izvor: AOC

Korisnici koji su u uredu navikli raditi s dvama displayima zahtijevaju jednaku razinu produktivnosti i na terenu, u vlaku ili u zrakoplovu. Model I1601FWUX nudi prijenosni 15,6-inčni monitor s povezivošću USB-C, dok model I1659FWUX nudi sličan panel s tehnologijom USB DisplayLink koristeći se utorom USB-A.

Monitor kombinira najbolje iz obaju svjetova zahvaljujući hibridnom rješenju s jednim kabelom. Prijenosna računala i ostali uređaji koji podržavaju USB-C mogu se vrlo lako povezati običnim kabelom USB-C. Kada su povezani, konekcija puni monitor i šalje videosignal načinom USB DisplayPort Alternate.

  Izvor: AOC

USB-C postaje sve češći konektor na novim uređajima, ali može se dogoditi da poneki stariji uređaj nema taj utor. U tom slučaju tehnologija DisplayLink šalje videosignal putem običnog kabela USB-A, nudeći iskorak u produktivnosti na novoj razini koji je primjenjiv na nove, ali i stare uređaje.

Upravljački program DisplayLink može se preuzeti za mnoštvo operativnih sustava kao što su Windows, macOS, Android, Chrome OS i Ubuntu.

  Izvor: AOC

Minimalistički je dizajniran, sa sivom aluminijskom pozadinom i crnim tankim okvirom s prednje strane, a uključuje SmartCase, koji štiti display od grebanja prilikom čestog prenošenja. Kada se presavije služi kao stalak. S masom od samo 800 grama, dovoljno je lagan da se samo spremi u torbu ili ruksak i svakodnevno bezbrižno koristi ili nosi na zrakoplov ili u vlak.

Rezolucija ekrana je 1920 x 1080 te nudi brzinu osvježavanja od 60 Hz i vrijeme odaziva od 5 ms GtG. Ima svjetlinu od 220 nita i premaz protiv nepotrebnog odsjaja dok se u noćnim uvjetima može aktivirati tehnologija LowBlue kako bi se smanjilo potencijalno štetno plavo svjetlo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI