TAG Heuer i Nintendo udružili snage i izradili pametni sat posvećen Super Mariju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TAG Heuer i Nintendo udružili snage i izradili pametni sat posvećen Super Mariju

Autor Krunoslav Ćosić

Super Mario TAG Heuer Connected ograničen je na proizvodnju od samo 2000 primjeraka

  Izvor: Profimedia

Luksuzni proizvođač satova TAG Heuer kreirao je pametni sat u čast liku iz legendarne Nintendove video igre Super Mario.

Vodoinstalater Super Mario već godinama zabavlja mnoge generacije svojim dogodovštinama, a pri rješavanju bilo kojeg izazova karakterizira ga odlučnost. Sad će zaživjeti i na pametnom satu na kojem je moguće mijenjati izgled između sedam različitih početnih ekrana.

Ugrađeni pedometar koristi se za brojanje koraka koje će budući vlasnici napraviti noseći ovaj pametni sat na ruci, a sve je popraćeno animiranim sekvencama. Nakon što se postigne 25 posto ciljanog broja prijeđenih koraka Mario se uključuje i postaje sve veći sa super gljivom. Iskače iz Warp Pipe pri 50 posto postignutog cilja, postizanjem 75 posto ciljanih koraka u jednom danu Mario postaje nepobjediv, a postizanjem 100 posto cilja Super Mario vam maše.

 Nintendo;TAG Heuer;Super Mario .smart watch;limited edition Izvor: TAG Heuer / Ferrari / Profimedia

Oznaka Mario M nalazi se na kopči i krunici. Super Mario TAG Heuer Connected prodavat će se samo u Japanu, bit će izrađeno samo 2000 primjeraka, a cijena jednog primjerka je 253.000 jena odnosno oko 1960 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI