Pojavili su se oglasi za preprodaju igraće konzole Steam Deck PC | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Pojavili su se oglasi za preprodaju igraće konzole Steam Deck PC

Autor Smartlife

Steam Deck nije ni izašao, a već se preprodaje. Od cijene će vas zaboljeti glava

  Izvor: Valve

Kompanija Valve predstavila je 15. srpnja svoj novi uređaj koji se zove Steam Deck. U pitanju je kombinacija računala i prenosive konzole te se slobodno može okarakterizirati kao da je PC konzola.

Steam Deck će se pojaviti pred novogodišnje praznike i to uz tri cijene: 399, 529 i 649 eura. Osim toga, potencijalni kupci će morati platiti dodatna četiri eura kako bi rezervirali šansu da kupe PC konzolu.

Valve na ovakav način želi suzbiti nalet preprodavača koji su poznati po tome da kupuju igrače sisteme i ostale tehnologije po realnoj cijeni pa potom iste preprodaju po nekoliko puta većoj cijeni. Tako nešto se dogodilo s PlayStation 5 i Xbox Series X konzolama, a cijela situacija s pandemijom koronavirusa i nestašicom komponentni definitivno nije pomogla.

Prvog dana kada se pojavio portal za registriranje za kupnju te nakon samo sat vremena ta internet je stranica pala zbog velikog prometa, nakon čega su mnogi dobili poruku kako nešto nije dobro. Nedugo zatim problem je riješen te su korisnici mogli osigurati svoje mjesto u redu za Steam Deck.

Ipak, ni ovakav potez kompanije Valve nije uspio spriječiti preprodavače koji su počeli objavljivati oglase, ponajviše na platformi eBay, i to baš ovu PC konzolu te to po zaista nevjerojatnoj cijeni. Pojedini oglasi traže i do 2500 dolara za Steam Deck.

Iako je eBay najavio da će brisati takve oglase, kada smo posjetili njihovu stranicu to nije bilo učinjeno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI