Zna se kada će biti predstavljen jedan od najmoćnijih telefona u 2021. godini | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Zna se kada će biti predstavljen jedan od najmoćnijih telefona u 2021. godini

Autor Smartlife

Čekali smo četiri mjeseca i sad konačno znamo kada će se održati svjetska premijera modela Huawei P50

  Izvor: Huawei

Za deset dana, točnije 29. srpnja 2021. konačno ćemo vidjeti što sve može početkom lipnja samo pokazani Huawei P50. Serija P u posljednjim je godinama predstavljana krajem ožujka, a ove godine je Huawei predstavljanje odgodio do daljnjega.

Direktor ogranka kompanije Huawei za potrošačku elektroniku Richard Yu objavio je na svom profilu Weibo da će Huawei P50 serija premijeru imati 29. srpnja. Očekuje nas, kao i uvijek do sada, nova era mobilne fotografije, a očekujemo i da će Huawei P50 serija biti iskorak u odnosu na ranije modele i po drugim stvarima.

  Izvor: Youtube

Za sada nije poznato koliko će se modela u Huawei P50 seriji predstaviti. Očekujemo Huawei P50, Huawei P50 Lite, Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pro+, ali nijedan od tih modela nije službeno potvrđen.

Ono o čemu se također šuška ovih dana je da će Huawei P50 biti miks samo 4G i 5G uređaja te da će koristiti i Kirin 9000 i Snapdragon 888 čipsete. Ovakva situacija izazvana je američkim zabranama koje su još uvijek na snazi.

Za sada nije poznato ni mnogo toga od hardvera. Priča se o senzoru kamere veličine jednog inča, koji proizvodi kompanija Sony, kao i o potpuno novom 1/1,18“ senzoru ultraširoke kamere. Punjenje će biti brzinom od (minimalno) 66 vati, a gotovo je izvjesno da će telefon biti dostupan s dvostrukim operativnim sustavom - HarmonyOS 2.0 i Android 10 s EMUI 11 ili novijim korisničkim okruženjem.

Ovo ne znači da će telefon raditi istovremeno s oba sustava nego da će korisnik biti u mogućnosti odlučiti koji od njih želi instalirati na svojem uređaju.

  Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI