CIJENA PRAVA SITNICA Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CIJENA PRAVA SITNICA Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker

Autor Smartlife

Nakon torbe s fleksibilnim ekranom i bubicama vrijedne 1000 dolara na red je došao avangardni zvučnik

  Izvor: LOUIS VUITTON

Ovo nije prvi izlet kompanije francuske dizajnerske kuće u područje tehnike, a sve je začinjeno poprilično visokom cijenom.

Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker kao da dolazi iz druge dimenzije. Djeluje kao artefakt koji su vanzemaljci izgubili u nekom modernom SF filmu. Očekivano, Louis Vuitton torbe su poznate kao skup accessoire pa cijena od 2890 dolara ne iznenađuje previše.

Inspiracija za dizajn novog zvučnika dolazi od legendarne LV Toupie torbe, a sam zvučnik ima i svjetlosne efekte kojima se naglašavaju prepoznatljivi cvjetovi ovog brenda. Kružni prsten nosi osvijetljeni Louis Vuitton naziv, a tu su i 23 LED-ice za osvjetljenje u svim duginim bojama.

Kombinacija perforiranog metala, kože i osvjetljenja se najbolje opisuje kao cyber-chic, otprilike nešto što viđate u SF filmovima kao što je „Peti element“. Dakle, specifična kombinacija mode i tehnologije.

  Izvor: LOUIS VUITTON

Pored toga što je ispisan Louis Vuitton logo, ovaj zvučnik od 3000 dolara ima woofer promjera 3 inča (7,62 cm) uparen s dva visokotonca promjera 0,75 inča (nešto manje od 2 cm). Zvučnik kreira 360-stupanjsku zvučnu sliku, kažu iz tvrtke.

Ugrađena su i tri mikrofona ako želite opremiti ured sistemom za konferencije, a pokreće ga Qualcomm QCS 404 čipset, sasvim dovoljan za zvučnike srednje klase. Konusni oblik zvučnika stoji u suprotnosti svom nazivu, ali i znači da mora ležati na boku, što ne utječe na kvalitetu zvuka jer se adaptira svojoj orijentaciji. Bar tako kaže proizvođač.

Kako ne bi skliznuo sa stola i pretvorio u držač za papir od 3000 dolara, kompanija uz Horizon zvučnik daje i dodatni dock u koji ga možete smjestiti i u kojem stoji uspravno. Povezivanje je moguće Bluetooth vezom, a podržano je i uključivanje preko Apple AirPlay tehnologije.

Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI