OTVORENE SU OLIMPIJSKE IGRE U TOKIJU Osjetite olimpijski duh uz posebni pametni telefon | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OTVORENE SU OLIMPIJSKE IGRE U TOKIJU Osjetite olimpijski duh uz posebni pametni telefon

Autor Krunoslav Ćosić

Uz ovogodišnju olimpijadu veže se Samsungov pametni telefon Galaxy S21 5G Tokyo 2020 Athlete Phone

  Izvor: Samsung

Samsung je partner olimpijskih i paraolimpijskih igara, a svih 17.000 olimpijskih i paraolimpijskih sportaša koji se natječu u Tokiju dobit će po jedan pametni telefon Samsung Galaxy S21 5G Tokyo 2020 Athlete Phone.

Kao ekskluzivni dobavljač bežične komunikacijske opreme na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama, Samsung će posebno izdanje pokloniti svim sportašima Olimpijskih i Paraolimpijskih igara koji se natječu u Tokiju 2020.

Inače, Samsung je po prvi put predstavio svoj olimpijski telefon za Olimpijske igre 1988. godine, a poklanja ih sportašima od Sočija 2014. Ova se inicijativa proširila na paraolimpijce za PyeongChang 2018. i nastavlja se za Tokio 2020. te dalje, sve dok Samsung ostaje predan olimpijskim i paraolimpijskim pokretima.

  Izvor: Samsung

Samsung Galaxy S21 5G Tokyo 2020 Athlete Phone u znak sjećanja na Tokio 2020. godine sadržava plavo tijelo i odgovarajuće olimpijske prstenove i paraolimpijske agitose ispisane na stražnjoj strani.

"Samsung pomaže sportašima da ostanu povezani sa svojim voljenima i pruža nove sigurne načine za potrošače, obožavatelje i medije da dožive Tokio 2020", rekao je Timo Lumme, izvršni direktor u IOC Samsung te dodao: "Zajedno smo u mogućnosti sudjelovati i nadahnuti sportaše i navijače širom svijeta i održati olimpijski duh snažnim kroz Samsungovu inovativnu mobilnu tehnologiju i nove digitalne platforme."

Digitalna i socijalna podrška nastavit će se tijekom igara lansiranjem Galaxy Housea na Zepetou, virtualnoj platformi koja korisnicima omogućuje stvaranje vlastitih 3D likova. U Galaxy Houseu će obožavatelji moći iskusiti novi marketinški sadržaj Samsung Tokyo 2020 i uživati u novoj virtualnoj promociji.

  Izvor: Samsung

  Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI