ECOTANK PISAČ ZA UREDE Odličan je za ispis većih formata | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ECOTANK PISAČ ZA UREDE Odličan je za ispis većih formata

Autor Krunoslav Ćosić

Koristi do 83% manje energije nego laserski pisači, a ne generira niti toplinu prilikom ispisa

  Izvor: Epson

Epson je predstavio svoje prve multifunkcijske proizvode A3 formata, nudeći crno-bijeli i ispis u boji u A3 veličini zahvaljujući modelima EcoTank Pro L15180 i M15180.

 Epson EcoTank Pro L15180
Epson EcoTank Pro L15180
Izvor: Epson

Printeri bez tonera osiguravaju dugotrajan ispis bez intervencija, zamjene tonera koji se moraju čuvati, čineći tako ovo rješenje efikasnom alternativom u odnosu na laserske pisače. Epsonovi printeri posjeduju spremnike za tintu velikog kapaciteta tako da još više smanjuju potrebu za
intervencijama i čuvanjem potrošnog materijala.

 Epson EcoTank Pro M15180
Epson EcoTank Pro M15180
Izvor: Epson

Manje potrošnog materijala utječe i na manju potrebu za proizvodnjom, transportom i odlaganjem tonera. Spremnici se dopunjuju koristeći bočice s tintom velikog kapaciteta koje nude do 7.500 crno-bijelih stranica i 6.000 stranica u boji.

Za tvrtke će biti praktično što se Epson EcoTank Pro L15180 i M15180 mogu lako integrirati u siguran tijek ispisa putem otvorenog standarda povezivanja. Isporučuju izuzetno niske troškove po stranici i ukupne troškove vlasništva, a idealni su za povećanje efikasnosti u malim radnim skupinama s vremenom ispisa prve stranice od samo 5,5 sekundi.

  Izvor: Epson

  Izvor: Epson

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI