NJIHOVE PRVE GAMING SLUŠALICE Čist zvuk može poboljšati rad i zabavu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NJIHOVE PRVE GAMING SLUŠALICE Čist zvuk može poboljšati rad i zabavu

Udoban i čist zvuk bitan je tijekom VC-a i dugih sesija gaminga

 Izvor: Philips

Postavljanje seta za igranje može biti konkurentska prednost. Gaming je danas toliko složen i sveobuhvatan, a filtriranje zvuka izravno u vaše uši i osiguravanje mikrofona za komunikaciju tijekom igre donosi prednost u Battle Royalu, akcijskim RPG i MMORPG igrama.

Prva serija gaming slušalica u Philipsovu portfelju kroz dva različita modela donosi lagani dizajn i prilagodljivu traku za glavu dok mekani jastuci osiguravaju optimalno prianjanje i dugotrajnu udobnost nošenja.

Philips TAGH301BL
Philips TAGH301BL
Izvor: Philips

Philipsove naglavne slušalice TAGH301BL s masom od 211 grama imaju kabel od 1,8 metara s univerzalnim priključkom od 3,5 mm. Uz namještanje visine slušalice nude dulju udobnost pri korištenju zahvaljujući mekanim unutarnjim PU jastučićima za osjećaj hlađenja.

Višenamjenski daljinski upravljač (s prekidačem za isključivanje zvuka) i čisti mikrofon zadovoljavaju zahtjeve igrača i profesionalaca, nudeći im produktivno i ugodno online čavrljanje. Neodimijski zvučnik od 40 mm pruža zvuk bez zvučnih izobličenja, istodobno osiguravajući čist zvuk i bogate, podebljane basove.

Zvučna izolacija dolazi uz zatvoreni dizajn kako biste uživali u svakom detalju, a zvučna izolacija je potrebna ako igrate u bučnom okruženju kako biste se usredotočili na ono što radite.

Drugi model Philips TAGH401BL nudi 3D zvuk uz tehnologiju zvuka Dirac HD/3D. Korisnici Windows računala mogu upravljati 3D i HD tehnologijom izravno s ugrađenih kontrola nakon instalacije.

Philips TAGH401BL
Philips TAGH401BL
Izvor: Philips

Imaju masu od 250 grama dok prilagodljiva traka za glavu za optimalno prianjanje omogućuje dugotrajnu udobnost nošenja zahvaljujući prilagodbi visine i mekim jastučićima za uho od PU memorijske pjene. Dizajn sadrži Light FX s breathing white lightom sa svake strane, a omogućava i višesmjerno kompaktno preklapanje.

Kabel ovih slušalica duljine je 2,5 metara te završava priključkom USB 2.0 za intuitivno povezivanje i brzi prijenos podataka, a ima ugrađen i daljinski upravljač za prilagođavanje glasnoće zvučnika i utišavanje mikrofona.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost