Google Tensor debitira na novom Pixelu 6 ove jeseni | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Google Tensor debitira na novom Pixelu 6 ove jeseni

Tensor je Googleov prvi prilagođeni SoC posebno izrađen za Pixel telefone

 Izvor: Google

U 2016. godini Google je lansirao prvi Pixel pametni telefon. Cilj je bio ljudima dati korisniji, pametniji telefon. S godinama su uvedene značajke poput HDR+ i Night Sight koje su koristile umjetnu inteligenciju (AI) za stvaranje prekrasnih slika pomoću računalne fotografije.

 Izvor: Google

Zatim su u sljedećim godinama primijenili moćne modele za prepoznavanje govora za izradu Rekordera koji može snimati, prepisivati i tražiti audioisječke, i to sve na uređaju.

U Googleu smatraju da je AI budućnost njihovog inovacijskog rada, ali problem je što su naišli na računalna ograničenja koja su ih spriječila da u potpunosti ispune svoju misiju. Krenuli su u izgradnju tehnološke platforme izgrađene za mobilne uređaje koja je omogućila da korisnicima Pixela predstave najinovativniju umjetnu inteligenciju i strojno učenje (ML).

 Izvor: Google

Krenuli su s izradom vlastitog sustava na čipu (SoC) za napajanje Pixela 6. I sada, godinama kasnije, gotovo je stigao, a Tensor će napajati Pixel 6 i Pixel 6 Pro kasnije ove jeseni, kad pametni telefoni budu predstavljeni.

Od novog industrijskog dizajna koji kombinira estetiku u softveru i hardveru s Androidom 12 do novog Tensor SoC -a, sve u vezi s upotrebom Pixela bit će bolje, najavljuje Google svoja dva nova smartphonea koji će imati nove materijale (izvedba Pro dolazit će uz polirani aluminijski okvir i mat završni finiš.

Nadogradili su i sustav stražnjih kamera. Poboljšani senzori i objektivi sada su preveliki da bi se uklopili u tradicionalni kvadrat pa novi dizajn cijelom sustavu kamera daje novi dom s kamerom.

 Izvor: Google

Google je najavio Google 12 i novi Material You dizajnerski jezik na Google I/O konferenciji. Pomiješat će znanost o bojama s višegodišnjim radom na dizajnu interakcija i inženjeringu. Ažuriranja korisničkog sučelja temeljena su na novom okviru za animaciju i dizajn kako bi sve radilo glatko na Tensor čipu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost