KUPILI STE PRVI XIAOMI TELEFON? Dobit ćete novac natrag | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KUPILI STE PRVI XIAOMI TELEFON? Dobit ćete novac natrag

Xiaomi Mi 1 bio je prvi kompanijin telefon lansiran u 2011. godini

 Izvor: Ralf Liebhold / Alamy / Alamy / Profimedia

Ako ste prije deset godina kupili prvi Xiaomijev pametni telefon Mi 1, dobit ćete novac za njega natrag. Nije riječ o opozivu nego o lijepoj gesti prema prvim korisnicima.

Pogodnost se odnosi na sve kupce koji su prije deset godina prednaručili kompanijin prvi telefon. Prva serija prodana je u 184.600 komada, cijena telefona je bila 1999 juana, što je oko 308 USD odnosno oko 2000 kuna. Dakle, govorimo o vrijednosti od 370 milijuna juana odnosno 57 milijuna USD.

technology;telephone;trendy;a2;android;box;camera;concept;display;xiaomi;unboxing;dual;digital;black;business;cell;communication;cool;design;device;electronic;elegant;equipment;fingerprint;gadget;illustrative;information;internet;master;mi;mobile;modern;network;new;object;open;performance;phone;photography;price;professional;reader;screen;smart;smartphone;snapdragon;space;speed;success;tech;alamyunknown;EDITORIAL_ONLY Izvor: Massimo Parisi / Alamy / Alamy / Profimedia

Napomenimo kako Xiaomi neće vraćati novac prvim korisnicima nego će im dati kredit u internetskoj trgovini kako bi mogli kupiti novi model po povoljnijoj cijeni. Ovo će zasigurno biti jedan on načina na koje će povećati svoje isporuke u trećem kvartalu ove godine, ciljajući na prvo mjesto u svijetu. Tko zna, možda im ovo i pomogne i domognu se prve pozicije, nakon što su drugi kvartal 2021. završili na drugom mjestu.

Jasno, za 308 USD nećete dobiti flagship model, ali možete kupiti Redmi Note 10 Pro i Poco X3 Pro. Ako vam ne treba pametni telefon možda se želite počastiti s pametnim kućnim gadgetima i nosivim uređajima. Ovo je zaista lijepa vijest iz Xiaomija, nakon što su ovaj tjedan predstavili novi Xiaomi Mi Mix 4 i psa robota CyberDog.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost