APPGALLERY: Novi izgled trgovine aplikacijama koju koriste vlasnici Huawei telefona | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APPGALLERY: Novi izgled trgovine aplikacijama koju koriste vlasnici Huawei telefona

Autor Krunoslav Ćosić

Huawei je predstavio novi dizajn svoje AppGallery trgovine za korisnike u Europi pa tako i kod nas

  Izvor: Huawei

Novo sučelje za AppGallery trgovinu u Europi pruža korisnicima njihovih pametnih telefona novi način otkrivanja i uživanja u tisućama dostupnih aplikacija i igara. Nova AppGallery trgovina dizajnirana je za otkrivanje s poboljšanom navigacijom i lokaliziranim sadržajem, a developerima olakšava stvaranje dubljih interakcija s korisnicima.

Poboljšanja AppGalleryja odražavaju uspjeh Huaweijevog ekosustava aplikacija, koji je u posljednjih godinu dana povećao svoju bazu globalnih korisnika na više od 500 milijuna mjesečno aktivnih korisnika. Novi dizajn prikazuje aplikacije i igre s većim, smjelijim dizajnom za još bolje korisničko iskustvo.

  Izvor: Huawei

S korisničkim iskustvom u središtu potpuno novog AppGallery sučelja, Huawei se usredotočio na interakciju, omogućujući prikazivanje aplikacija pomoću upečatljivih vizuala i komplementarnih digitalnih sadržaja do kojih korisnici mogu doći u manje koraka. Na ovaj način izlaže se i promovira veći broj aplikacija developera, istovremeno osiguravajući publici da ih otkrije.

Na novoj kartici Izdvojeno su aplikacije sada predstavljene u obliku kartice. To znači da je korisnicima ne samo lakše pronaći aplikacije i igre koje je odabrao AppGallery tim već mogu dobiti i mnogo relevantniji sadržaj, uključujući članke, stručne vodiče i kritike. Istaknute kartice također su redovito ažurirane, s novim sadržajem na vrhu, kako bi korisnici uvijek prvo pogledali relevantni sadržaj.

  Izvor: Huawei

Odmah ispod kartice Izdvojeno na novom sučelju su kartice Pokloni i Nagrade, koje su među najpopularnijim značajkama među aktivnim korisnicima. Kartica Pokloni nudi bogate promocije, a većina njih je lokalizirana što generira povećanu interaktivnost s korisnicima. Odjeljak Nagrade korisnicima omogućuje preuzimanje besplatnih pogodnosti, što može uključivati besplatne premium usluge na određeno razdoblje ili dodatne kredite koji će se koristiti u igri.

Aplikacije i igre sada se mogu otkriti s dvije ekskluzivne kartice koje korisnicima pružaju poboljšano i usmjereno iskustvo otkrivanja novih aplikacija. Huawei je također osvježio stranice recenzija u AppGalleryju kako bi korisnicima olakšao otkrivanje prethodnih recenzija i ocjena.

Huawei AppGallery trgovina s novim izgledom i funkcijama
Izvor: Youtube