5 stvari koje možete isprobati s Wear OS-om na Samsung Galaxy Watch4 | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

5 stvari koje možete isprobati s Wear OS-om na Samsung Galaxy Watch4

Samsung je na Unpacked događaju predstavio svoj novi Galaxy Watch4 s Wear OS-om

 Izvor: Google

Operativni sustav Wear OS pokreće pametni sat Samsung Galaxy Watch4. To je prvi pametni sat koji radi na Googleovoj jedinstvenoj platformi. Pametni satovi sljedeći su korak u mobilnom računalstvu.

Spajanjem Wear OS-a i Samsungovog Tizena korisnici bi trebali profitirati. U usporedbi s prethodnim pametnim satovima s Wear OS-om, Galaxy Watch4 ima 2,5 puta kraće vrijeme (iskustvo) postavljanja, do 40 sati trajanja baterije, optimizirane performanse s vremenom pokretanja aplikacija 30 posto brže nego prije i pristupom ogromnom ekosustavu aplikacija i usluga. Donosimo pet stvari koje je Google objavio na svojem blogu, a uz koje ćete bolje iskoristiti svoj novi pametni sat Watch4.

1. Krećite se pomoću Google karata na zapešću

 Izvor: Google

Aplikacija Google karte na Wear OS-u odvest će vas do vašeg odredišta što je moguće učinkovitije, bilo da hodate, vozite bicikl ili vozite automobil. Detaljne upute poslane s telefona na sat pomoći će vam da dođete na vrijeme.

Aplikacija za sat također se sinkronizira s Google kartama na vašem telefonu i prikazat će kućnu i poslovnu adresu koju ste dodali radi lakšeg pristupa kao i nedavna pretraživanja kako biste mogli brzo započeti navigaciju prema bilo kojoj lokaciji.

2. Ostanite povezani s Google Messages

 Izvor: Google

S ažuriranom aplikacijom Messages by Google možete primati poruke u pokretu i jednostavno odgovarati izravno sa sata bez potrebe da vadite telefon iz džepa ili torbice. Aplikacija Poruke na satu sinkronizira se s vašim telefonom tako da vaši razgovori ostaju ažurirani.

Ako ste u Sjedinjenim Državama, Južnoj Koreji ili Japanu, možete preuzeti poruke na svoj Galaxy Watch4 s Google Playa. Za sve ostale podržane zemlje, Poruke će već biti dostupne na vašem pametnom satu.

3. Plaćajte u više zemalja pomoću Google Paya

 Izvor: Google

Jednostavno beskontaktno plaćanje s ručnog zgloba oduvijek je dio Wear OS-a. Podrška je za Google Pay proširena u 16 novih zemalja, uključujući Hrvatsku, Belgiju, Brazil, Čile, Češku, Dansku, Finsku, Hong Kong, Irsku, Novi Zeland, Norvešku, Slovačku, Švedsku, Tajvan, Ukrajinu i Ujedinjene Arapske Emirate. Vidjet ćete i obnovljeni dizajn aplikacije pa su kreditne kartice pohranjene u vašem novčaniku veće i lakše ih možete koristiti.

Da biste koristili Google Pay na svom Galaxy Watch4, preuzmite aplikaciju na Google Playu na svom pametnom satu. Nakon što se Google Pay doda vašem pametnom satu, moći ćete ga vidjeti uz ostale aplikacije.

4. Preuzmite i slušajte pjesme uz YouTube Music

 Izvor: Google

Pretplatnici YouTube Music Premiuma uživat će u pristupu do više od 80 milijuna pjesama i tisućama popisa za reprodukciju u novoj aplikaciji YouTube Music na Wear OS-u. Ova samostalna aplikacija prva je aplikacija za pametne satove na YouTube Musicu koja pretplatnicima YouTube Music Premiuma omogućuje preuzimanje glazbe za offline slušanje bez oglasa, čak i bez vašeg telefona u blizini.

Aplikacija također dolazi sa značajkom Smart Downloads koja osvježava pjesme koje ste preuzeli na sat kad god se pametni sat puni i povezuje na WiFi. Možete čak koristiti i prilagođene popise pjesama za savršen zvučni zapis, što god radili. YouTube Music bit će dostupan za preuzimanje na vaš Galaxy Watch4 s Google Playa.

5. Otkrijte nove aplikacije i pločice Google Playa

 Izvor: Google

Na Google I/O-u je objavljeno da Google radi s razvojnim programerima na uvođenju bogatijih, sveobuhvatnijih aplikacija u Wear OS. Ažuriran je Google Play za Wear OS kako biste lakše tražili i preuzimali aplikacije. Sada se u pametni sat uvode nova iskustva iz vaših omiljenih aplikacija, uključujući Calm, Komoot, MyFitnessPal, Period Tracker, Ciklus spavanja, Spotify, Strava itd.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost