RASHLADITE SE Napravite ljetne slastice pomoću aplikacije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RASHLADITE SE Napravite ljetne slastice pomoću aplikacije

Vrući ljetni dani kao stvoreni su za isprobavanje novih i posebnih sladoleda kao i izradu domaćih favorita

 Izvor: Daniel Grill / Tetra Images / Profimedia

Kao najstarija slastica na svijetu, sladoled je prema dostupnim zapisima nastao čak 3000 god. pr. Kr. kada su Kinezi pripremali slasticu koja je prethodila današnjem sladoledu.

Povijesni podaci donose informacije da je u starom Rimu car Neron uživao u pripravcima od snijega i leda pomiješanim s voćem i medom. Sladoled se pripremao i na dvoru Catherine de Medici čiji recept je ponijela na dvor budućeg francuskog kralja Henrika II kada se za njega 1533. godine udala.

 Izvor: Google

Iz Francuske se recept ove slastice proširio na Englesku gdje je kralj Charles I poslužio sladoled svojim gostima 1648. godine. U 18. stoljeću sladoled se proširio u Ameriku i napravio ekspanziju u proizvodnji, dok je zanatska izrada sladoleda u Europi počela u 19. stoljeću.

Sladoled je omiljena slastica svih generacija, konzumiranje tijekom ljeta dostiže maksimum pa je za sve koji vole sladoled i žele ga sami napraviti, aplikacija Recepti za sladoled pametna opcija.

ice cream;scoops;trio;yellow;brown;pink;lemon custard;mango ice cream;vanilla ice cream;pineapple ice cream;orange ice cream;raspberry ice cream;strawberry ice cream;fruit;flavor;sorbet;sherbet;chocolate ice cream;ice-cream;scoop;balls;three;dessert;sweet;food;variety;selection;assorted;frozen;closeup;studio shot;white background;nobody;332212116 Izvor: - / Digifoodstock / Profimedia

Pripadnice ljepšeg spola koje drže do linije iz mnoštva recepata izabrat će one koji imaju manje kalorija i paziti na nutritivne podatke dok će bogatiji recepti s više kalorija oduševiti prave slatkoljupce.

Ova aplikacija u svojim receptima nudi sve podatke vezane uz pripremu kao i organizirani popis za kupnju koji se može dodavati direktno iz recepata.

Recepti se mogu izdvojiti kao omiljeni pomoću gumba za spremanje, a pretraživač će pomoći u traženju određenog sladoleda. Do recepta se može doći i putem popisa sastojaka s kojim već raspolažete.

U ove izuzetno tople dane rashladite se sladoledom napravljenim prema predloženim receptima jer u njima uživa već više od 100 tisuća obožavatelja koji su instalirali ovu aplikaciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost