ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR UNESCO-va svjetska baština | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR UNESCO-va svjetska baština

Hrvatskoj susjedna zemlja je dom najvećeg broja UNESCO-ve svjetske baštine u svijetu

 Izvor: Neil Emmerson / robertharding / Profimedia

U Italiji postoji 58 lokacija svjetske baštine od ukupno 1154 koliko ih je ukupno u cijelom svijetu. Organizacija Ujedinjenih naroda za obrazovanje, znanost i kulturu specijalizirana je organizacija utemeljena 1945. godine.

Organizacija broji 194 države članice, sjedište joj je u Parizu, a dio svjetske baštine možete doživjeti i kroz mobilne aplikacije dostupne u trgovinama operativnih sustava pametnih telefona. Što sve nude mobilne aplikacije, koliko je lokacija upisano u Hrvatskoj objavit ćemo sutra na Smartlifehr.

Do tada provjerite kako je poslovala GAFAM petorka koju čine Google, Apple, Facebook, Amazon i Microsoft, kakva ograničenja uvodi TikTok (neće se mnogima svidjeti) te provjerite zašto je raw (sirova) hrana poželjna u vremenu u kojem živimo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost