NOVOSTI IZ TELEGRAMA Animacije zaporkom, zumiranje kamerom | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVOSTI IZ TELEGRAMA Animacije zaporkom, zumiranje kamerom

Aplikacija Telegram je nedavno donijela velike novosti, a sada slijedi i drugi dio tih novosti

 Izvor: telegram

Nakon prvog dijela velikih novosti aplikacije Telegram, koje uključuju grupne video pozive s 1000 osoba, slijedi nastavak zbog kojeg ćete još više voljeti ovu instant messaging aplikaciju.

Precizno crtanje

Uređivač medija omogućuje ilustriranje i ukrašavanje fotografija i videozapisa crtežima, tekstom i naljepnicama. Kako biste lakše dodavali fine detalje (ili savršene brkove i šiljate uši), širina vaše četke sada se smanjuje kako povećavate zumiranje - što vam daje preciznost profesionalca. Kako biste u bilo kojem trenutku promijenili širinu četke povucite točku prema gore iz birača boja.

 Izvor: telegram

Aplikacija Telegram Desktop sada ima vlastiti uređivač fotografija za obrezivanje, rotiranje ili preokretanje slika te dodavanje crteža ili naljepnica. Jedinstvene za radnu površinu, vaše uređene verzije mogu se slati kao nekomprimirane datoteke tako da poništite okvir Compress Images.

Animacije zaporkom

 Izvor: telegram

Nove animacije čine sučelja za zaključavanje lozinkom još bržim nego prije. Ako koristite animiranu pozadinu ona će se također pojaviti na zaslonu za zaključavanje lozinkom.

Oporavak lozinke i podsjetnici

 Izvor: telegram

Dodan je novi upit u Postavke koji će vam pomoći da vježbate unošenje lozinke za potvrdu u dva koraka (Two-Step Verification password). Ako ste zaboravili lozinku postoji nova opcija za poništavanje zaporke koja funkcionira čak i ako nemate adresu e-pošte za oporavak - sve dok ste još prijavljeni na svoj račun. Postupak će trajati 7 dana i može se otkazati s bilo kojeg vašeg uređaja.

Animacije za slanje poruka na Androidu

 Izvor: telegram

Poput emotikona i naljepnica, tekstualne poruke imaju nove lagane animacije - kada pritisnete Pošalji vaš se tekst pretvara u oblačić s porukama dok leti u chat. Korisnici iOS-a dobili su ove energetski učinkovite animacije u prethodnom ažuriranju.

Nova kamera u aplikaciji na iOS-u

 Izvor: telegram

Kamera u aplikaciji sada koristi sve razine zumiranja na vašem uređaju, uključujući 0,5x i 2x ako su dostupne. Također možete pritisnuti i držati da biste otvorili kotačić za zumiranje koji vam omogućuje zumiranje i zumiranje s detaljnom kontrolom. Da biste koristili kameru u aplikaciji, dodirnite ikonu spajalice na traci poruka, a zatim dodirnite feed kamere u izborniku privitaka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost