NASTAVAK NAKON 16 GODINA Počinje jedan od najvećih gaming festivala | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NASTAVAK NAKON 16 GODINA Počinje jedan od najvećih gaming festivala

Vraća se jedna od najpopularnijih pucačina ikada, a moguće su i neke dobre vijesti

 Izvor: Quake

Za dva dana počinje QuakeCon 2021, jedan od najvećih gaming festivala u Sjevernoj Americi, a raspored petak 20. kolovoza najavljuje stream pod nazivom “Pričajmo o Quake”.

Ovogodišnji QuakeCon bit će održan u potpunosti u digitalnom izdanju, kao i prošle godine, s miksom streamova uživo fokusiranih na igre kao što su Doom, Deathloop, Fallout 76, The Elder Scrolls Online i naravno Quake.

 Izvor: Youtube

Po prvi put poslije dugo vremena Bethesda će otvoriti priču o revitalizaciji Quake serijala, igre koja je izašla 1996. godine i postavila standarde kada su pucačine iz prvog lica u pitanju. Treba li ići dalje s pričom osim činjenice da se godinama unatrag održava cijeli jedan sajam koji je nastao nakon okupljanja Quake fanova – QuakeCon. U rasporedu piše:

"Quake se vraća u specijalnom streamu s Johnom Linnemanom iz Digital Foundry koji priča s Jerkom Gustafssonom iz Machine Games o nasljeđu ove legendarne igre i što je Quake značio za njih obojicu. Oni će također pričati i o dodatnom sadržaju na kojem su Machine Games sudjelovali za ovu revitaliziranu verziju.”

Iako se na nekoliko mjesta spominje “revitalizirana”verzija, a ne popularni “remake” koji označava novu igru, i dalje je moguće da ćemo dobiti jedan nastavak igre koju već dobro znamo, čak možda i verziju za konzole. Podsjetit ćemo da je Bethesda 2019. izdala Doom i njegov nastavak za konzole s gomilom dodatnih mapa i unaprjeđenjima kada su performanse u pitanju, u usporedbi s prethodnim portovima.

Pogledajte evoluciju Quake igara od 1996. godine do danas:

Evolution Of Quake Games 1996-2020
Izvor: Youtube

Uključivanje Machine Games u priču može značiti daleko više od nedavnog Doom porta, ali to također može značiti da će nova verzija uključiti novu epizodu povodom 20. godina Quake igre. Machine Games je studio koji je razvijao i The Wolfenstein: New Order, a spomenuta epizoda se i dalje može preuzeti za Quake s ove adrese.

Cijeli QuakeCon 2021 bit će streaman preko Bethesda kanala Twitch servisa, a cijeli raspored pogledajte ispod.

 Izvor: Bethesda

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost