CALL OF DUTY: VANGUARD Uskoro premijera popularne video igre | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CALL OF DUTY: VANGUARD Uskoro premijera popularne video igre

Activision je igru najavio kratkim videom koji najavljuje pravu premijeru za 19. kolovoza

 Izvor: Youtube
Call of Duty®: Vanguard - Official Teaser
Izvor: Youtube

Nakon odlično primljenog, i kod kritike i kod publike, Call of Duty naslova iz 2020. godine, Activision je već najavio i nastavak igre. Novo izdanje zove se Call of Duty: Vanguard.

Prvi video otkriven je službeno, bez curenja kao proteklih godina, i pokazuje samo četiri fronta i na svakom po jednog protagonista. Vjerujemo da se radi o priči iz Drugog svjetskog rata i da će se radnja CoD: Vanguard izdanja razvijati na četiri fronta istovremeno ili na neki način isprepleteno.

Premijera prvih informacija u vezi s novom igrom održana je u Call of Duty: Warzone igri koja ne gubi na popularnosti. Call of Duty: Vanguard razvija Sledgehammer Games, studio koji nam je donio i igre Call of Duty: Advanced Warfare i Call of Duty: WWII.

Nažalost, Activision i Blizzard se trenutno nalaze u nezgodnoj situaciji jer je u SAD-u, u Kaliforniji trenutno aktivan medijski praćen sudski proces zbog toksičnih uvjeta rada u tim kompanijama i velikog broja prijavljenih slučajeva seksualnog uznemiravanja u okviru obje kompanije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost