STIŽE U 2022. GODINI Nova usluga video pretplate na zahtjev | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STIŽE U 2022. GODINI Nova usluga video pretplate na zahtjev

SkyShowtime će od sljedeće godine biti dostupan i na hrvatskom tržištu

Video na zahtjev (3) Izvor: Piotr Adamowicz / Alamy / Alamy / Profimedia

U više od 20 europskih zemalja SkyShowtime će dospjeti u 90 milijuna domova, a ponudit će zabavu, filmove i originalne serije iz portfelja robnih brandova NBCUniversal, Sky i ViacomCBS, uključujući naslove s kanala SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures i Peacock.

 Izvor: Skyshowtime

Rezultat je to najavljenog partnerstva kompanija Comcast Corporation i ViacomCBS Inc. koje će pokrenuti novu uslugu video pretplate na zahtjev (SVOD). Uz Hrvatsku, usluga će biti dostupna u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori te mnogim drugim europskim zemljama.

Gledatelji će imati pristup do svih žanrova i kategorija publike, uključujući scenarističke drame, djecu i obitelj, ključne franšize, premijerne filmove, lokalne programe, dokumentarne filmove i još mnogo toga. Ukupno će biti dostupno više od 10.000 sati video sadržaja.

global;hd;hdtv;panel;wide;widescreen;thumbnail;communication;cinema;photo;vod;demand;television;video;stream;tv;screen;broadcast;show;live;watching;movie;watch;online;series;player;internet;background;web;digital;service;channel;concept;advertising;technology;multimedia;media;wall;modern;picture;network;collage;colorful;content;connect;definition;remote;hand;entertainment;flat;alamyunknown;NOT_EDITORIAL_ONLY Izvor: Piotr Adamowicz / Alamy / Alamy / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost