BEZ ODLASKA U SALON Idealne obrve uz pomoć aplikacije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BEZ ODLASKA U SALON Idealne obrve uz pomoć aplikacije

Urediti obrve znači prilagoditi njihov oblik prema licu i izabrati idealnu nijansu, a sve to možete same

Djevojka sminka Izvor: Elnur Amikishiyev / Alamy / Alamy / Profimedia

Često želimo učiniti neku promjenu na svom licu, a da pritom ne potrošimo puno novca pa se opcija „sama svoja majstorica” čini idealnom. Ipak treba znati što napraviti kako rezultat ne bi razočarao.

Iako današnji trend u oblikovanju obrva nalaže prirodnije pune lukove, moda u oblikovanju obrva je poznata još od Egipta s tada popularnim istaknutim tamnim lukovima obrva. Dame u staroj Grčkoj i Rimu propagirale su prirodni izgled obrva, čak pomalo čupav i neuredan.

 Izvor: Google

Srednji je vijek donio promjenu i obrve su se čupale da bi se iscrtavali tanki lukovi. Taj je trend vladao do 40-ih godina prošlog stoljeća kada su obrve opet dobivale na volumenu.

Nakon desetljeća punijih obrva, šezdesete i sedamdesete donose prirodniji tanji luk. U 80-im godinama moderne su bile čupave obrve da bi desetljeće kasnije opet u trendu bile tanke obrve.

preparation;pretty;pull;routine;shaping;style;treatment;twitch;white;young;woman;girl;removing;eyebrows;tweezers;tweezing;hair;eyebrow;beauty;20s;accuracy;adult;bathroom;beautiful;body;care;carefree;clean;closeup;close-up;cosmetics;cosmetology;equipment;eyes;face;female;femininity;hand;health;home;hygiene;indoors;look;looking;mirror;morning;natural;pain;painful;portrait;alamyunknown;NOT_EDITORIAL_ONLY Izvor: DCPhoto / Alamy / Alamy / Profimedia

Današnji trend punijih obrva započinje prije otprilike desetak godina i traje do danas s malim modifikacijama, a najbitnije je da obrve izgledaju prirodno i usklađeno s cjelokupnim izgledom.

Kako bi i svaka početnica u oblikovanju obrva bila uspješna, prijedlog je instaliranje aplikacije Eyebrows Step by Step For Beginners koja korak po korak objašnjava kako stvoriti idealno uređene obrve.

Ova aplikacija donosi korisne savjete i objašnjenja o svakoj temi, ima jednostavno sučelje i pet glavnih kategorija.

Prva kategorija donosi opise oblika lica i karakteristike obrva, zatim slijedi odabir najbolje boje i sjene, određivanje idealnog oblika, na koji način pomoću obrva ublažiti nedostatke na licu i konačno kako i uz koji pribor oblikovati obrve i postići laskavi izgled.

Uz pametan odabir oblika i boje obrve mogu pridonijeti karakteru i naglasiti ljepotu lica, stoga odaberite najbolje za sebe uz ovu aplikaciju instaliranu više od 50 tisuća puta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost