PRVI ISPROBAJTE NOVE MOGUĆNOSTI WhatsApp za Windows i MacOS | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRVI ISPROBAJTE NOVE MOGUĆNOSTI WhatsApp za Windows i MacOS

WhatsApp je omogućio javnu beta fazu za desktop korisnike

WhatsApp-ekosistem Izvor: WhatsApp

WhatsApp je prije nekog vremena predstavio svoju desktop aplikaciju, a sada je dostupan i beta program koji vam omogućuje da prvi isprobate sve nove funkcionalnosti koje će postati dio novog ekosustava.

Prije nego što se implementiraju nove funkcionalnosti bilo koje aplikacije one moraju proći javnu beta fazu, odnosno razvojni tim traži povratne informacije od korisnika, s dobrim i lošim stvarima.

Javna beta faza testiranja

WhatsApp je omogućio javnu beta fazu za desktop korisnike, što je idealna prilika da prvi probate i utječete na promjene u novim funkcionalnostima kroz vaše povratne informacije. Beta faze već postoje za mobilne aplikacije na Android i iOS mobilnim operativnim sustavima.

WhatsApp desktop omogućuje spajanje računala s vašim WhatsApp mobilnim računom te razmjenu poruka i multimedijskih dokumenata preko računala. Mnogima će to olakšati komunikaciju, naročito u uredima. Svoju popularnost ova aplikacija je doživjela konstantnim unaprjeđivanjem enkripcije pa je odnedavno, pored regularnih korisnika, postala prvi izbor za kriminalce širom svijeta.

Prijavljivanjem na beta program praktično ćete imati prilike sudjelovati u procesu testiranja i odlučivanja hoće li neka funkcionalnost zaživjeti od samog početka. Također ćete imati priliku prijaviti sve bugove i stvari koje ne funkcioniraju, prije nego što se novine implementiraju u desktop aplikaciju.

Message Privately – Double Date
Izvor: Youtube

Desktop za Windows i Mac

Beta će pokrivati desktop verzije za Windows i MacOS pa ukoliko vam je ovo interesantno Windows verziju možete preuzeti ovdje, a za MacOS ovdje. Samim instaliranjem beta verzije desktop aplikacije, vi ste službeno beta tester i sva ažuriranja će vam dolaziti automatski.

 Izvor: WhatsApp

U samom startu, WhatsApp testira nove mogućnosti vezane za snimanje glasovnih poruka, poput njihovog preslušavanja prije slanja, što je već u poodmaklom procesu razvoja za mobilne verzije. Mali savjet s naše strane: beta testiranje uglavnom uključuje određeni broj bugova i stvari koje ne funkcioniraju pa nije pametno instalirati beta verziju na računalo koje svakodnevno koristite za komunikaciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost