PLAYRIX PREDSTAVIO POPULARNU IGRU: Homescapes na AppGallery trgovini | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PLAYRIX PREDSTAVIO POPULARNU IGRU: Homescapes na AppGallery trgovini

Autor Krunoslav Ćosić

Igra iz popularne serije puzzle bavi se obnovom stare obiteljske kuće rješavanjem zagonetki

  Izvor: Youtube

Vlasnici pametnih telefona Huawei mogu igrati novu igru na svojim uređajima. Izdavač Playrix predstavio je popularnu igru Homescapes, a igračima na AppGallery trgovini su na raspolaganju i posebni pokloni.

Igra je najpoznatija po zanimljivoj priči kojom privlači nove igrače da se priključe u obnovi stare obiteljske kuće rješavanjem zagonetki, a novi korisnici igre na AppGalleryju će moći pristupiti ekskluzivnim poklon paketima u vrijednosti od 5,49 eura

Pokloni osiguravaju tri sata neograničenog igranja, 10.000 kovanica (virtualne valute) i dvije posebne ponude za kupovanje valute u samoj igri. Također, postojeći Huawei igrači mogu očekivati i niz promocija s kuponima i poklonima u vrijednosti do 10 eura.

  Izvor: Youtube

Ljubitelji Playrix igara širom svijeta mogu očekivati poznati izazov rješavanja slagalica, kao i nebrojene nove značajke. Smješteni u povijesnoj vili u zelenoj ulici, igrači će trebati obnoviti i ukrasiti svaku sobu odabirom svojih omiljenih predmeta i namještaja kako bi otključali nova poglavlja i usput otkrili uzbudljivu obiteljsku priču.

Igrači će imati pristup tisućama različitih kombinacija dizajna, od konzervativnijih do zabavnijih stilova, kako bi stvorili vlastitu kuću iz snova, uz maksimalnu slobodu u istraživanju vlastite kreativnosti kroz sate interaktivnog igranja.

Nedavno predstavljeni Gardenscapes prva je igra iz Playrix Scapes serije koja je debitirala na AppGalleryu prošlog prosinca, prikupivši više od 3 milijuna preuzimanja širom svijeta, dok su igrači pohvalili interaktivnost. Zahvaljujući popularnosti Playrixa na platformi i pozitivnih povratnih informacija, očekuje se da će Homescapes također nastaviti uspješan niz.

Igra iz popularne serije puzzle bavi se obnovom stare obiteljske kuće rješavanjem zagonetki
Izvor: Youtube