FACE YOGA EXERCISES Vježbajte pomoću aplikacije za ljepotu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FACE YOGA EXERCISES Vježbajte pomoću aplikacije za ljepotu

Vrijeme hladnijih dana potiče nas na promjene - poboljšajte cirkulaciju, zategnite lice i izgledajte ljepše

joga za lice 1 Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Užurbani način života naučio nas je stalnom razmišljanju o tome što još danas moramo učiniti. I trudimo se izvršiti sve svoje dnevne zadaće, pritom često zanemarujući vrijeme potrebno za uživanje i odmor.

Iako većina pripadnica ljepšeg spola vježbama nekoliko puta tjedno nastoji oblikovati tijelo, na vježbe za lice se često zaboravlja.

Vježbe lica vrlo su korisna alternativa umjetnim načinima pomlađivanja lica koja ne zahtijeva nikakva dodatna sredstva i potpuno je prirodna. Pomoću posebnih vježbi stimuliraju se krvne i limfne žile koje ubrzavaju protok kisika kroz kožu kao i lakše izbacivanje toksina.

 Izvor: Google

Prvi znakovi starenja na koži lica mogu se uočiti već nakon 25. godine, a tijekom nadolazećih godina nastaju bore, uočavaju se podočnjaci i koža se polako opušta. Jednostavne vježbe za lice kao metoda koja se može izvesti u relativno kratko vrijeme, a koja djeluje protiv znakova starenja i dovodi do ljepšeg izgleda, svakako je poželjna.

Zato odvojite vrijeme za kožu lica, opustite se i učinite nešto pametno za tonus mišića na licu uz vježbe koje možete pronaći na aplikaciji Face Yoga Exercises.

young woman;shock;surprise;surprised;portrait;one person;20-24 years;woman;one woman only;caucasian ethnicity;only young adults;young adult;adults only;adult;only women;only young women;one young woman only;awe;body language;excitement;astonishment;studio shot;brunette;cheek;open mouth;hand;touching;looking at camera;raising eyebrow;astonished;astonishing;staring;face;long hair;headshot;copy space;part of;front view;color image;cut out;gray background;exciting;cropped;partial view;blank space;empty space;caucasian;portraits;surprises;shocks;young women;adults;young adults;women;caucasians;hands;cheeks;brunettes;faces;raising eyebrows;color images;eyes on camera;mouth opened;gazing;raised eyebrow;twenties;20s;early 20's;one individual;person;one woman;wonder;awe-inspiring;excited;silhouetteable;colour image;head shot;looking at cameras;raised eyebrows;raising brows;gray backgrounds;colour images;studio shots;caucasian ethnicities;looking to camera;touch;touches;raising brow;young person;age 20-25;early twenties;just women;just adults;awed;excitation;from the front;drop out;eyes on the camera;looking at the camera;long haired;long-haired;raise brow;20's;early 20s;awe inspiring;studioshot;studio-shot;photoalto,people Izvor: - / PhotoAlto / Profimedia

Ova aplikacija za jogu lica sadrži puno vježbi za uklanjanje ili bar smanjivanje bora oko usana, vježbe protiv znakova starenja na predjelu oko oka, jogu protiv bora na čelu, jogu za čeljusti i obraze kao i vježbe protiv podbratka.

Vježbanje je personalizirano, odnosno prilagođeno vašim godinama, visini, težini, navikama vježbanja te sami određujete vrijeme koje želite iskoristiti za vježbanje joge na licu. Nakon toga u aplikaciji se kreira plan vaših vježbi koje je raspoređeno po danima za sljedećih mjesec dana.

Svaku vježbu prije starta možete pogledati u izvođenju lutke modela ili stvarne osobe u kratkom videu. Tijekom svake vježbe pokazuje se ritam disanja te koliko je kalorija potrošeno izvođenjem.

Vježbe za lice osmišljene su od profesionalnog instruktora i imaju različite razine, od početnika do profesionalaca. Bavljenjem joge za lice nećete izgubiti kilograme kao vježbajući jogu za tijelo, ali će vam pomoći da izgubite popunjene obraze, riješite se podbratka i oslobodite napetosti vidljive na licu i vratu.

Dnevni podsjetnik za početak vježbanja mišića lica potaknut će vas da vježbate i pružiti će vam motivaciju pa isprobajte jogu za lice uz aplikaciju instaliranu više od milijun puta i osjetite dobrobiti kroz učvršćenu kožu lica koja zrači mladošću i ljepotom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost