IMATE DOBRU TEHNOLOŠKU IDEJU? Zašto ju ne biste predstavili u Las Vegasu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IMATE DOBRU TEHNOLOŠKU IDEJU? Zašto ju ne biste predstavili u Las Vegasu

Autor Krunoslav Ćosić

Idea Knockout 2021 natjecanje pobjedniku osigurava izlagački štand na najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija

 Cloclowork Briefcase - pobjednici Iea Knockouta 2020 Izvor: Bug

Uz nastup na sajmu CES 2022, u Las Vegasu ćete dobiti besplatan hotelski smještaj za šest noćenja i dvije povratne avionske karte. Prethodno morate pobijediti na Idea Knockout 2021, Bugovom natjecanju tehnoloških ideja.

Osmo izdanje najuzbudljivijeg regionalnog natjecanja tehnoloških ideja Idea Knockout 2021 održat će se 30. rujna 2021. u Zagrebu uz besplatan ulaz za sve posjetitelje. Timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za prestižnu nagradu koju su prethodnih godina osvojili pobjednički timovi, startupovi Iron Bull, Orqa, MAKERbuino, STEMI, Streaming Solutions i DivIT.

 Clockwork Briefcase - pobjednici Idea Knockouta 2020
Clockwork Briefcase - pobjednici Idea Knockouta 2020
Izvor: Youtube

Za osvojiti plaćen izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a „rezerviranom“ isključivo za najbolje startupe na svijetu, ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip.

Prijava se obavlja putem web-stranice natječaja, www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji, a žiri Idea Knockouta ostat će neotkriven do samog održavanja natjecanja 30. rujna 2021. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu čiji je Trgovinsku ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju.

Sajam CES 2022 održat će se od 5. do 8. siječnja 2022. u Las Vegasu u SAD-u, kao fizički sajam, s prisutnim posjetiteljima. Pogledajte video s najzanimljivijim trenucima prošlogodišnjeg izdanja Idea Knockouta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI