NOVOSTI IZ TELEGRAMA Aplikacija donosi nove mogućnosti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVOSTI IZ TELEGRAMA Aplikacija donosi nove mogućnosti

Autor Krunoslav Ćosić

Prijenosi uživo, fleksibilno prosljeđivanje, skok na sljedeći kanal, trendovske naljepnice

 Telegram novosti Izvor: telegram

Aplikacija za instant dopisivanje Telegram objavila je novosti koje su dostupne korisnicima. Inače Telegram se pojavio prije osam godina, a u posljednje vrijeme nadograđuju aplikaciju novim mogućnostima.

Najnovija mjesečna verzija s oznakom 8.0 od sada omogućuje streaming uživo s neograničenim brojem gledatelja u grupama i kanalima, mogućnosti uklanjanja opisa s medija i skrivanje imena pošiljatelja prilikom prosljeđivanja, jednostavan način za skok na sljedeći nepročitani kanal bez vraćanja na popis za chat, poboljšanu ploču s naljepnicama, nove animirane emoji naljepnice.

Neograničeni prijenosi uživo (streaming)

 Neograničeni prijenosi uživo Izvor: telegram

Prethodno Telegramovo ažuriranje omogućilo je grupne videopozive za prijenose uživo - a sada je moguća neograničena publika. Pokrenite stream uživo na kanalu ili videochat u Telegram grupi, pri čemu od sada usluge podržavaju neograničeni broj gledatelja. Drugim riječima, imate mogućnost pokretanja vlastite TV postaje direktno iz vašeg džepa.

Za početak dodirnite "Video chat" (u grupama) ili "Stream uživo" (u kanalima) na stranici profila zajednice u kojoj ste administrator. Gledatelji vašeg streama uživo mogu podignuti ruku i pridružiti se vašem emitiranju, ako im dopustite da govore.

Fleksibilno prosljeđivanje

 Fleksibilno prosljeđivanje Izvor: telegram

Prosljeđivanje je postalo opuštajuće iskustvo. Dodirnite oznaku "Proslijedi poruku" iznad trake s porukama kako biste otvorili prozor za pregled koji prikazuje kako će poruke izgledati kada se pošalju - zajedno s nekoliko mogućnosti prilagodbe.

Možete odabrati opciju skrivanja imena pošiljatelja ili sakriti natpise na medijskim porukama. Također možete poništiti odabir poruka koje ne želite poslati ili promijeniti primatelja ako ste dodirnuli pogrešan chat.

Skoči na sljedeći kanal

 Skoči na sljedeći kanal Izvor: telegram

Na Telegramu postoje milijuni kanala kroz koje korisnici prate vijesti, događaje i razne sadržaje. Kako biste bili u tijeku s vijestima, sada se možete pomicati kroz kanale koje pratite bez povratka na popis za chat. Kad dođete do dna kanala, povucite prstom prema gore kako biste prešli na sljedeći nepročitani kanal.

Ako ste svoj popis chata organizirali s mapama ili arhiviranim chatovima, aplikacija će slijediti strukturu koju ste postavili: kanali u trenutnoj mapi, zatim unutar svake mape, zatim oni koji su ostavljeni u svim chatovima i arhivi. Jednostavno otvorite kanal iz mape Studije kako biste ih sve pročitali bez ometanja.

Trendovske naljepnice

 Trendovske naljepnice Izvor: telegram

Zahvaljujući otvorenoj platformi i tisućama besplatnih, visokokvalitetnih naljepnica sigurno postoji savršena naljepnica za svaku situaciju. Ovo ažuriranje olakšava pronalaženje ono što tražite. Trendovske naljepnice su od sada prikazane iznad "Nedavno korišteno", na ploči s naljepnicama.

Dodirnite 'Dodaj' kako biste spremili paket za budućnost - odjeljak naljepnica u trendu jedna je od rijetkih stvari na svijetu koja se ažurira češće od aplikacije Telegram. Kad se krećete kroz pakete pri vrhu ploče, minijature se proširuju i prikazuju nazive vaših paketa naljepnica.

Telegram za Android OS također je dobio veći pregled (preview) za prijedloge naljepnica. Kako biste dobili prijedloge unesite jedan emoji u polje za unos. Za pogledati više predloženih naljepnica povucite prema gore na ploči s prijedlozima.

Ako imate određenu stvar na umu i nemate je među svojim skupovima upišite riječ u polje za pretraživanje kako biste pronašli podudaranja iz direktorija naljepnica. Probajte 'žuto', 'životinja', 'pas' itd.

Odabir naljepnice

 Odabir naljepnice Izvor: telegram

Slično kao "tipkanje ..." ili "snimanje glasovne poruke", Telegram sada prikazuje status "odabir naljepnice" na vrhu chata - tako da ćete znati da je vaš partner za chat još uvijek tu, samo traži savršeni animirani odgovor.

Brojači nepročitanih komentara

 Brojači nepročitanih komentara Izvor: telegram

Mnogi kanali imaju omogućene komentare na svoje postove kako bi pretplatnici mogli komunicirati i podijeliti svoja mišljenja. Baš kao i u chatovima, kad otvorite trakicu komentara (koji ima nove poruke) sada će se pojaviti brojač koji prikazuje broj nepročitanih komentara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI