BATTLEFIELD MOBILE Počeli su prvi testovi na Androidu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BATTLEFIELD MOBILE Počeli su prvi testovi na Androidu

Autor Smartlife

Nakon planetarnog uspjeha Activision Call of Duty Mobile i EA se priprema za odgovor kroz Battlefield Mobile za pametne telefone i tablete

 Battlefield-Mobile Izvor: EA Games

Prije nekoliko dana EA je počela s testovima igre Battlefield Mobile u određenim zemljama u Aziji. Konkretno, u Indoneziji i na Filipinima, ali samo na Android uređajima. Prema objavi matične kompanije, nastavkom procesa testiranja broj regija i količine sadržaja u igri će se povećavati.

Besplatan s mikro-transakcijama

Kada sve bude spremno za globalno testiranje EA će predstaviti službenu Google Play Store stranicu na kojoj se možete registrirati kako biste se prijavili za buduće testiranje. Iz kompanije su otkrili da će Battlefield Mobile biti besplatan za igranje, ali će imati opciju kupovine Battle Pass pretplate i određenih stvari unutar igre. Za sada je optimizacija igre izvedena za Android 7 i novije operativne sisteme, a uskoro očekujemo i verziju za iOS.

Ono što sigurno znamo je da Battlefield Mobile neće omogućiti takozvani cross-play odnosno mogućnost igranja između igrača s drugih platformi kao što su konzole i računala. Kada je sadržaj igre u pitanju Battlefield Mobile će podsjećati na sve ostale verzije Battlefield igara pa će na početku biti dostupna Grand Bazaar mapa s Conquest načinom igre dok će dodatne mape i načini igre biti naknadno dodavani.

Puna verzija sljedeće godine

Ono što je bitno za znati je da se sva vaša dostignuća i statistike brišu ukoliko budete dio test platforme, kada igra bude službeno puštena. Puna verzija igre se očekuje tijekom 2022. godine, ali nikakav službeni datum još uvijek nitko ne spominje. S druge strane, za Battlefield 2042. je poznato da neće biti toliko zahtjevna igra te da će raditi i na prosječnim desktop računalima.

FIREFRONT FPS New Battlefield Mobile NEW BETA GAMEPLAY ANDROID IOS 2021
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI