OVO JE ŠTETA PROPUSTITI Preuzmite besplatno Far Cry 3 i Trials Fusion  | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OVO JE ŠTETA PROPUSTITI Preuzmite besplatno Far Cry 3 i Trials Fusion 

Autor Smartlife

Jesenske rasprodaje počele su i prije početka kalendarske jeseni - u Ubisoft trgovini

 Trials Fusion (2) Izvor: Ubisoft

Ubisoft je aktivirao jesensku rasprodaju u svojoj online trgovini u kojoj su najpopularniji naslovi, dodaci za igre (DLC) i drugi sadržaji sniženi do čak 80%. Posjedujete li 100 ili više Ubisoft bodova tj. novčića osvojenih kroz igranje igara, onda na sve snižene igre i dodatke imate još 20% popusta na preostali iznos.

Far Cry 6 igru sa svim preorder bonusima možete kupiti već za 48 eura umjesto za 60 (bodove i popuste svakako kombinirajte sa svim već ionako sniženim igrama i dodacima). Dvije odlične igre dobit ćete besplatno - Far Cry 3 i Trials Fusion.

The First 15 Minutes of Far Cry 3: Blood Dragon
Izvor: Youtube

Far Cry 3 je jedna od najboljih igara ovog serijala čija je ocjena na Metacritic portalu oko 90% na svim platformama, a donijela je odličnu priču i negativca kojeg pamtimo i danas. Baš zbog premijere Far Cry 6 igre Ubisoft poklanja jednu od najboljih iz franšize, da vas “navuče“ na dobru atmosferu i priču pa se nadamo da će i novi nastavak biti jednako dobar.

Far Cry 3 : The Lost Expeditions
Izvor: Youtube

Druga igra Trials Fusion ocijenjena je s 80% na Metacritic portalu. Ova trkačka igra razvijena je na temelju legendarnog Trials serijala. U igri ćete se suočiti s velikim brojem izazova, na stazama koje vaše umijeće stavljaju na ultimativni test. Tu su i akrobatske vratolomije na motorima i drugim vozilima bez pojasa. Samo je nebo granica vaših vratolomija.

Za obje igre je potrebno imati besplatan Ubisoft račun pa ga obavezno otvorite ako već niste. Također, odmah aktivirajte zaštitu računa u dva koraka - mailom ili SMS porukom jer je to uvjet (kao i u Epic trgovini) za preuzimanje besplatne igre. Ulogirajte se i kliknite za Far Cry 3 igru i kliknite za Trials Fusion igru do 11. rujna i dodajte ih u svoju biblioteku igara odakle ih možete igrati kad god poželite.

Ah, da, Trials Fusion je dio besplatne ponude za tržište Japana, ali samo pratite plava polja/slova i kliknite dva puta na njih kako biste igru ubacili na svoj račun (zato je važno da se ulogirate prije samog preuzimanja igre).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI