SVJETSKA PREMIJERA NA CES-U 2022 Na korak do teleportacije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SVJETSKA PREMIJERA NA CES-U 2022 Na korak do teleportacije

Predstavljen je prvi digitalni prozor ljudske veličine

La Vitre  (4).jpg Izvor: La vitre

La Vitre (prozor na francuskom jeziku) otkriva prvo sljedeće najbolje rješenje za teleportaciju – digitalni okvir povezuje ljude kao da su fizički zajedno, bez obzira na udaljenost ili jezik.

Mogu li se ljudi konačno sresti licem u lice, ali na daljinu? U Las Vegasu je predstavljen la Vitre odnosno digitalni prozor koji povezuje ljude koji se nalaze na različitim katovima, lokacijama, gradovima ili državama, a timovi se konačno mogu sastati kao da su doslovno licem u lice.

La Vitre  (3).jpg Izvor: La vitre

Putem la Vitre interaktivnog zaslona osjetljivog na dodir oni mogu razgovarati, čuti druge, vidjeti jedni druge, dijeliti i slobodno manipulirati slikama i videozapisima. Čak i koristiti različite jezike - dostupno je više od 60 jezika koji se automatski prevode na ekranu.

Sve što korisnici trebaju učiniti je pokucati na ekran. Jednom instaliran postaje gotovo nevidljiv, a interakcije se događaju prirodno. la Vitre čini teleportaciju jednostavnom, iako se tu ne radi o pravoj teleportaciji ljudskog tijela.

La Vitre  (5).jpg Izvor: La vitre

Iako već dugi niz godina postoje razna rješenja video komunikacije, la Vitre bi trebao omogućiti ljudskiju dimenziju kroz daljinsku interakciju. Uz vertikalni zaslon osjetljiv na dodir dimenzija odraslog čovjeka koji integrira zvučnik, kameru i mikrofon, timovima se omogućuje interakcija jednih s drugima u punoj veličini. Može se postaviti kroz samo jedan sat te nisu potrebne nikakve dodatne radnje ili pribor.

La Vitre  (2).jpg Izvor: La vitre

Kako to funkcionira?

Kako bi razgovarao s kolegom korisnik jednostavno dotakne zaslon osjetljivom na dodir kao da kuca na vrata susjednog ureda. Kolega može čuti kucanje i mora se jednostavno približiti la Vitreu kako bi otvorio raspravu. La Vitre može biti zamućen iz razloga privatnosti.

2021 la Vitre : présentation
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost