Isprobajte drugačije iskustvo igara Resident Evil 2 i Resident Evil 3 | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Isprobajte drugačije iskustvo igara Resident Evil 2 i Resident Evil 3

Nova iskustva za one koji vole osjetiti strah tijekom igranja

Resident (2).jpg Izvor: Steam

VR način je primijećen još u kolovozu 2021. godine, a sada je konačno stigao na GitHub što svima koji u svojem vlasništvu imaju Resident Evil 2 ili Resident Evil 3 omogućava drugačije igranje, bitno drugačije nego ikada prije.

Ovih dana internetom kruži meme na kojem piše da se zapravo ne plašimo biti sami u mraku nego se plašimo da je tu s nama još netko – na primjer, jedan od monstruma iz franšize Resident Evil. S odrastanjem ovakvi strahovi nestaju, ali bi bi virtualna realnost mogla oživjeti.

Resident (1).jpg Izvor: Steam

Ono što je inače strašno, u VR modu je sigurno još strašnije – dokaz bi mogao biti i nastavak video igre Resident Evil 2 iz 2019. godine koji u sebi spaja igranje u trećem licu i način borbe iz Resident 4, s okruženjem i strašnim trenucima iz Resident Evil 7.

Zaljubljenici u ovu horror franšizu sada sve mogu osjetiti i u virtualnoj realnosti te tako pojačati osjećaj strave i užasa. Mnogi su zbog novog VR načina uzbuđeni jer je kreator po imenu praydog uložio mnogo truda u njegovu izradu pa se oružjem, na primjer, rukuje uz pomoć prirodnih pokreta.

To znači da se igrač sa zombijima i drugim monstrumima bori „prsa u prsa“, napada ih noževima i ostalim sredstvima koja se kontroliraju preko pokreta u realnom svijetu. Ovo je sasvim sigurno novi korak prema bogatijem horror iskustvu, a VR način ljubiteljima omogućava gledanje i izbačenih scena iz Resident Evil 2 i Resident Evil 3. Samo što eksperti upozoravaju da je možda bolje ne gledati ono što nije bilo namijenjeno za gledanje.

Resident Evil 2 Remake VR mod test
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost