VEĆ SU NAJAVILI NOVU OPCIJU Twitter kao TikTok? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VEĆ SU NAJAVILI NOVU OPCIJU Twitter kao TikTok?

Prilikom dijeljenja postova bit će moguće dodati video reakciju

Twitter.jpg Izvor: Twitter

Twitter testira video reakcije, a sve se polako pretvara u TikTok. Korisnici će uskoro moći dijeliti tvitove drugih te im u isto vrijeme dodati video reakcije, što će biti neka vrsta njihovog osobnog pečata.

Dijeljenje tuđih postova na platformi Twitter odnosno „retvitovanje“ je nešto što mnogi korisnici rade skoro svakog dana. Na taj se način, kao uostalom i na nekim drugim društvenim mrežama, tuđi postovi dijele s pratiteljima, a kako bi se što više raširila neka ideja te stav koji se podržava.

Tvitovi su se do sada dijelili jednostavnim klikom na odgovarajuću ikonicu, ali se Twitter sprema stvari malo promijeniti (u smjeru zabave) i pretvoriti se u TikTok. Kompanija je već najavila novu funkciju, a u priopćenju stoji da se testira drugačiji način reagiranja na tuđe tvitove.

How to Embed Video on Twitter (2022)
Izvor: Youtube

Korisnici će zahvaljujući tome uskoro moći dijeliti tvitove drugih te im u isto vrijeme dodati video reakciju koja je neka vrsta njihovog osobnog pečata. Dobit će mogućnost dodavanja vlastitog suda, i to u video formatu. Na taj bi način mogli reći više nego tipkanim tekstom jer je poznato da video vrijedi više od tisuću riječi.

Još uvijek nije poznato kada će funkcija stići do korisnika, ali se već postavlja pitanje hoće li to što različiti ljudi iste stvari drugačije doživljavaju napraviti problem jer i jednostavni emotikoni često dobiju potpuno oprečna značenja. S video reakcijama bi moglo biti još teže.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost