ZA LJUBITELJE APOKALIPSE Dying Light 2 Stay Human | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA LJUBITELJE APOKALIPSE Dying Light 2 Stay Human

Zlokobni virus proširio se više nego u prvom dijelu te je zauzeo čitav svijet

Dying-Light-2-Collectors-Edition.jpg Izvor: Techland

Video igra Dying Light 2 izlazi 4. veljače 2022. godine za PC, PlayStation 5, Xbox Series S/X i konzole ranije generacije, u Standard, Deluxe, Ultimate i Collectors izdanjima. Ukoliko igračima pođe za rukom i izdvoje novac za dovoljno jaka računala, vrijeme bi moglo biti problem – developeri su objavili kako je za cijelu igru potrebno čak 500 sati.

Dying-Light2.jpg Izvor: Dying light

Techland je na svom Twitter profilu objavio da će igra potrajati, što je obradovalo one koji vole velike priče, a u objavi stoji da će gejmeri u Dying Light 2 univerzumu provesti onoliko vremena koliko je potrebno za pješačenje od Varšave do Madrida.

Reakcije su raznovrsne pa su s jedne strane oni koji su na prvo poglavlje već utrošili sate igranja, a s druge su oni koji smatraju kako developeri pretjeruju.

Techland je požurio pojasniti situaciju pa se u drugom tvitu može pročitati da je 500 sati zapravo maksimum – toliko je potrebno da se dovrše sve misije, istraže alternativni završeci i otkriju najudaljeniji dijelovi mape. Za regularnu igru je ipak potrebno nešto manje od 100 sati pa će oni kojima je glavna priča dovoljna sasvim sigurno uštedjeti na vremenu.

Dying Light 2 Stay Human Cinematic Trailer
Izvor: Youtube

Ljubitelji apokalipse s nestrpljenjem čekaju Dying Light 2 Stay Human budući se zlokobni virus proširio više nego u prvom poglavlju te je zauzeo čitav svijet. Glavni junak se nalazi u jednom od rijetkih gradova koji situaciju drže pod kontrolom.

Zombiji ipak nisu daleko, ali su pravi neprijatelji ovoga puta ljudi koji su se podijelili u grupe koje međusobno ratuju. Svi se nadaju da se neće ponoviti situacija iz prosinca te da neće biti novih odlaganja.

Dying Light 2 Stay Human - Official Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost