HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA Vatreni dobili službeni loyalty token | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA Vatreni dobili službeni loyalty token

Uz kripto token Vatreni dolazi i prateća mobilna aplikacija

Hrvatski nogometni savez.jpg Izvor: HNS

HNS je u suradnji s dvije hrvatske tvrtke, AMPnet i Biznisport, izdao loyalty kripto token čime se pridružio svjetskoj nogometnoj tehnološkoj revoluciji, objavljeno je na službenoj web stranici Hrvatskog nogometnog saveza. Radi se o kriptovaluti koja se sprema u digitalni novčanik.

"Iskorakom na kripto tržište pratimo globalne trendove, a pritom se želimo još bolje povezati s našim navijačima i omogućiti im prilike koje do sada nisu imali. Posebno sam ponosan što u ovom projektu surađujemo s hrvatskim tvrtkama jer smatramo da je hrvatsko znanje u IT-u apsolutno konkurentno te da time dobivamo partnere koji su jednako posvećeni suradnji poput nas", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Blockchain kriptovaluta.jpg Izvor: Pixabay

Milijuni vjernih navijača Hrvatske nogometne reprezenacije imat će priliku za interakciju s igračima, sudjelovanje u odlukama HNS-a, ali i drugim mogućnostima koje će biti ekskluzivno omogućene samo za vlasnike tokena Vatreni.

Više informacija o tokenu možete pronaći na poveznici te se upisati na listu čekanja jer pretprodaja ograničenog broja loyalty tokena Vatreni u ovom trenutku još nije omogućena svima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost