PUBG: BATTLEGROUNDS Od sada je i službeno besplatna | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PUBG: BATTLEGROUNDS Od sada je i službeno besplatna

Besplatna video igra postaje dostupna na svim platformama

PUBG2.jpg Izvor: Steam

Baš kao što je najavljeno na The Game Awards 2021 manifestaciji, PUBG: BATTLEGROUNDS je od 12. siječnja 2022. i službeno besplatna video igra na svim platformama. Od sada je igra dostupna i za Huawei Mobile Services.

Od spomenutog datuma i igrači na PC-ju i igrači na konzolama imaju priliku igrati besplatnu akcijsku battle royale igru, kao što to već neko vrijeme imaju igrači na mobilnim telefonima.

PUBG-Battlegrounds-besplatan-za-igranje.jpeg Izvor: PUBG

PUBG: BATTLEGROUNDS ostat će zapamćena kao prva igra battle royale žanra kojoj sve današnje hit igre sličnog kalibra treba biti zahvalne za to što uopće i postoje i što su uspješne.

EPIC Fortnite i Call of Duty: Warzone su popularniji trenutno od PUBG naslova, ali bi se to moglo vrlo lako preokrenuti zbog činjenice da je igra besplatna te je od 12. siječnja (u nekim zemljama od 14. siječnja) dostupna i kroz Huawei Mobile Services ekosistem, što će samo u Kini dodati milijune novih igrača i popularizirati igru.

Igra će, kako je objavljeno u službenom priopćenju, nadalje živjeti isključivo od prodaje kozmetičkih dodataka, a ako ste ranije kupili PUBG: BATTLEGROUNDS na bilo kojoj platformi na kojoj se plaća dobit ćete premium uslugu - Battlegrounds Plus.

PUBG: BATTLEGROUNDS
Izvor: Youtube

To će vam omogućiti pristup tzv. ranked stvarima, custom modovima, a dobit ćete i specijalne dodatke, naravno. Osim toga, dobit ćete i PUBG Special Commemorative Pack. Tako dolazimo i do osnovne razlike između igre koja se i dalje može plaćati i igre koja je Free2Play - Ranked način igranja nije otključan za Free2Play igrače. Istovremeno, dodana je i nova 15.2 zakrpa koji donosi nove sadržaje.

Igra je u 2017. godini bila najpopularniji battle royale naslov, a 2018. godine je bila igra godine po odluci The Golden Joystick publike i Google Play žirija. Vrijeme će, kao i uvijek, pokazati hoće li niz novih odluka vratiti PUBG na vrh.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost